Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 20 oktober 2010

Imorgon...

...ska jag titta på den där lokalen igen!! Min kompis H och förhoppningsvis kompisen Katta ska följa med!! Det lutar verkligen åt att jag kommer att ta lokalen!!
Katta och jag har suttit och räknat och räknat hur vi kan få ihop pengarna till hyran, men som med alla kalkyler så är det bara gissningar!! Det är svårt att veta hur det blir på riktigt!!
Som den uppmärksamme kanske märkte så använde jag ordet "vi", för det är nämligen så att Katta vill hyra in sig och göra Ortobionomibehandlingar chez moi!! :D Det gör ju det hela lättare för mig!!

Idag har jag varit på Socialt företagarkursen som vanligt på onsdagar. Idag var det min tur att vara sekreterare när vi övade på mötesteknik, så när jag kom hem renskrev jag protokollet medan jag hade allt färskt i minnet! Jag gjorde det snyggt och prydligt på datorn och printade sedan ut det. :D
Nästa onsdag ska vi upp till Rättvik och få lära oss om att marknadsföra oss på internet. Det ska bli spännande!

Nä, nu ska jag umgås lite med H som ska sova över här till imorgon!

Anneli.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, my gush vad spännande! Jag blir lite nervös, och väldigt förväntansfull! Det här kommer bli bra! :)

ang. blogginlägg: Ja, att det ska vara så svårt för kroppen att släppa på övervikten? Men du som också är andlig kanske gillar vad ett medium sade till mig för några år sedan? Hen sade: ”Stora möbler behöver stort hus”. Hen pratade om min aura. Kanske är så i ditt fall också - med tanke på hur du pendlar?

Ha en underbar kväll du med! KRAM

Anneli Sjögren sa...

Oh my gosh vad snabbt du kommenterade!! ;-)
Men jag har redan svarat på din blogg!! Jag var också snabb!! :D

urbanista sa...

Oh my gawd hon gör det, hon gör det, hon GÖR det: Hon tar lokalen! Det är fantastiskt roligt att du är på gång, fan vad jag önskar att hade mer kraft än jag har, jag vill också ha en lokal! *surar*/*slutar sura* Grattis, grattis! (Även om du inte tar den så gratulerar jag dig till att tänka tanken på allvar.)

Anneli Sjögren sa...

TACK urbanista!! Det är skitläskigt, men jag tror jag gör det, jag tror jag gör det!! :D
Men det får dels besöket idag, och dels villkoren för att få hyra avgöra!! Sen måste jag ju bli godkänd som hyresgäst också...! Håll tummarna!!!

Lena sa...

Vad spännande med marknadsföring på internet!! Det tycker jag verkar jättekul. Du får gärna berätta mer om du vill. Det vill jag lära mig mer om. Det verkar vara en hel vetenskap det där. Var på en kurs i SEO en dag förra veckan, bara grunderna. Känns som det är hur mycket som helst.

Anneli Sjögren sa...

Hej Lena!
Så klart jag kommer att skriva om Marknadsföringskursen!! Och du har nog rätt om att det är en hel vetenskap - särskilt för oss som inte är så där vansinnigt duktiga på datorer och internet!
Vad är SEO för nåt??