Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 8 oktober 2010

Överraskning och lokalkoll

Igår skrev jag om att min ena dotter skulle komma hem och hälsa på över helgen. Det gjorde hon också - precis som planerat! Men hon hade en överraskning med sig: sin storebror!! Tjohoo!! :D Speciellt de två lillebrorsorna blev superglada! De ser på sin storebror som om han var Gud fader personifierad!! Nu är det bara Linnéa som fattas för att familjen skulle vara fulltalig!
Det blir tyvärr alldeles för sällan som alla barnen är här samtidigt!

Maken, kompisen Katta och jag har tittat på lite lokaler idag, men hittade inget som passade. Den enda lokalen som var någotsånär låg ganska avsides och var ännu dyrare än den lokalen som vi tittade på förra veckan...! Och apropå den lokalen vi tittade på förra veckan (och som är den bästa hittills): Jag skulle ju få svar på om det gick att förhandla ner hyran idag, men när jag ringde så hade han som jag skulle prata med inte hunnit pratat med sin chef, så jag ska ringa tillbaka på måndag igen. Men det är bara bra att det drar ut på tiden lite, för då har jag mer tid till att titta på andra lokaler så jag har nåt att jämföra med! :D
Tune in for the continuing story...!! :D

Anneli.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad vill du ha lokalen till? Du har säkert skrivit om det men jag minns inte precis nu...
Roligt att du fick ännu ett barn hemma =) Kan jag tänka mig i alla fall...
Kramar!

Anneli Sjögren sa...

Ja, det är alltid roligt när ungarna kommer hem!! :D

Lokalen ska jag ha till mycket!! Främst till kursverksamhet och behandlingar. Jag har inte skrivit här på bloggen om allt jag håller på med, men å andra sidan är det inga hemligheter...! Av kurser ska jag ha Sorgbearbetningskurser (är certifierad kursledare i Sorgbearbetning sen 2004), Kurser i Tarot och Medial utveckling, och sen beroende på vilken lokal jag får tag på så kan jag även ha kurser i vegetarisk matlagning och i att tillverka naturkosmetik.
Behandlingar är förstås PSYCH-K, men även Healing, och sen ska jag ha Mediala privatsittningar och Tarotkonsultationer.
Tanken är också att andra ska kunna hyra in sig hos mig - som t ex min kompis Katta som håller på med Healing, friskvårdsmassage och Ortobionomi förutom att hon även håller på med mediala saker som Psychic art och Mediumskap.
Ja, det är vad jag tänkte ha lokalen till!! :D
Hmmm....! Det känns som att det är nånting jag glömt... men det mesta har jag nog fått med i alla fall!!

Anonym sa...

Det är spännande att följa din färd mot att ta steget till lokal! Jag tror det kommer bli bra!

Festen igår var super, och det är så nice när alla bara klickar med varandra och det var mycket skratt, prat och sång. Underbart.

Nu ska jag iväg med jobbet, så det är mycket fest nu. Men jag ska ta det ganska så lugnt ikväll. Hoppas du har en fin helg med nästan alla barn. Kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Vera!!
Jag skulle egentligen på fest själv ikväll, men det blev inte så...! Ska straxt skriva ett nytt blogginlägg, så vill du veta varför jag inte gick på festen så kan du göra det i det blogginlägget!! :D