Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 7 oktober 2010

Kort inlägg före bad!

Idag har Maken och jag åkt runt på stan och kollat efter lokaler. En lokal jag länge suktat efter visade sig vara ledig!!! När jag försökte ringa bostadsbolaget för att höra vad hyran går lös på så upptäckte jag att de bara har telefontid mellan 9 - 10 på morgonen, så jag får ge mig till tåls till imorgon innan jag får svar!!
Ett annat bostadsbolag jag försökte ringa till har bara telefontid på måndag och torsdag morgon, så det blir till att vänta till på måndag med att få tag på dem!!
Tålamod är vägen till all framgång, sa alltid min mamma. Det ligger nåt i det!!

Det känns positivt att ha satt bollen i rullning vad gäller det här med lokal - men det känns även riktigt läskigt!! Kraven på inkomst höjs markant med en lokal - det gäller att jag kan jobba ihop till den och lite till!! Lön t ex!!

Ja, ja! Jag tänker inte oroa mig för det nu!! Badkaret väntar!! :D Sen kommer min ena dotter ikväll med 21.19-tåget! Hon har inte varit hemma sen hon flyttade till Stockholm efter studenten i våras!! Det ska bli jätteroligt att få ha henne hemma igen - om så bara över helgen!! :D

Anneli.

10 kommentarer:

Birgitta Höglund's Mat sa...

Hej Tack för gratulationen :) Såg att jag missat en av dina frågor. om ersättning för vin i maten. Här kommer det.

Ta vit balsamvinäger eller citronsaft istället. En halv tesked istället för en matsked, eller prova dig fram hur mycket syra du vill ha :)

Anonym sa...

Svar: Jag vet tyvärr inte varför det inte funkar Jag kollade och det verkar vara aktiverad så jag vet verkligen inte…
Jag kan försöka svara i din blogg också. Men det kan bli osammanhängande!
Kram!

Anonym sa...

sv: Säg gärna till vad de tyckte om dem! =) (barnen om bullarna alltså)

Anonym sa...

sv: Det är ju det som är mitt problem... Jag känner att jag har anpassat mig för mycket och känner att det har varit lönnlöst så jag blir förbannad...
Jag känner mig som varken grek eller svensk. Kan man inte vara något mitt emellan?

Anonym sa...

sv: Till ditt försvar: sidan "om mig" har varit aning gömd. Tidigare behövde man hålla musen över "om sidan" och vänta på "om mig" att komma fram... På den nya teman hade länken försvunnit helt men nu har jag klistrat tillbaka den :)

urbanista sa...

Har man grimma får man ko, brukar en av mina kompisar säga. Fritt översatt att har man satt bollen i rullning så rullar den på:) Men telefontid mellan 9 och 10, what's that about - ständigt denna diskriminering av nattugglor, eh.

Ang. att prenumerera på en viss bloggposts kommentarer på Wordpress så skall du, Anneli, erhålla ett automatiskt mejl från bloggen ifråga när du har "sagt" att du vill prenumerera på de efterföljande kommentarerna. Sen skall du på nåt sätt bekräfta via det mejlet att du verkligen verkligen vill prenumerera på de efterföljande kommentarerna... Jag minns inte riktigt hur, jag tror du skall sätta ett kryss i en ruta eller nåt sånt. Kan det vara möjligt att du har fått sådana mejl, tittat lite hastigt på dem och bara uppfattat dem som bekräftelser, utan att notera att ytterligare interaktivitet krävdes från din sida?

Anonym sa...

Hoppas du får en fin helg nu Anneli! Och att du kontaktat Maria! Kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Birgitta!! Det ska jag lägga på minnet!!

Artemis: Jag har svarat redan på din blogg eftersom det helt plötsligt funkar med att få kommentarerna till mailen!! :D Tänk va' mycket lättare livet blev helt plötsligt!! ;-)

urbanista: Ja, det ÄR verkligen diskriminering!! Det är samma med telefontid till t ex vårdcentralen!! Vi får ta det med Diskrimineringsombudsmannen!! Nån jävla ordning får det väl vara!!!
Ang kommentarsprenumeration så vet jag redan det där, och det funkar på andra bloggar. Men helt plötsligt funkar det även på Artemis blogg!! Trolleri trollera!! :D

Vera: Trevlig helg även till dig!! Du partajar väl som bäst i denna stund kan jag tänka mig!! :D
Jag har inte skrivit till Maria än. Men jag ska försöka komma ihåg att göra det innan jag går och lägger mig!!

Anonym sa...

Anneli: du får ALDRIG låta ett fyllt badkar vänta!!! ;-)
Jag hoppas du får en jättetrevlig och mysig helg =)
Ha det så gott!

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Det var inte fyllt än!! Jag fyller det aldrig utan att vara i badrummet!! Och med dig i bloggosfären vet man ju aldrig när man kommer isäng eller i badet eller vad man nu tänkt göra!! ;-)