Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 18 oktober 2010

Tid

Det är nåt konstigt med tiden...!! När man har tråkigt eller väntar på något trevligt så går den sååå långsamt! Och när man har roligt eller hoppas att nåt ska dröja lääänge, så är det som tiden flyger - rusar - fort som tusan!!

Den här helgen har gått fort som tusan!! Och visst har jag haft roligt! Också...! Men jag har även tvättat alla mattor, skurat golven och t o m dammsugit soffan och fotöljerna ute i min lilla arbetslägenhet, och trots att jag tycker det är supertråkigt att städa så har tiden fullkomligt flugit iväg!! Det om något visar att det inte finns nån regel utan undantag...!! :D
Nu är jag väldigt, väldigt trött, men vill i alla fall - eftersom det är måndag - berätta senaste nytt om mått-och viktuppdateringen!
Midjemått: - ½ cm!
Vikt: -1,1 kg!
Så den här veckan har det i alla fall gått åt rätt håll!! :D (Undrar SÅ vad jag har gjort annorlunda mot förra veckan...!)

Apropå tid: Klicka HÄR så får ni höra en av mina favvolåtar från 1973: Pink Floyd med låten Time!

Go' natt!!

Anneli.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra för viktnedgången!! =D
Du kanske mådde bra och hade roligt helt enkelt?
Eller så har du skickat vikten till mig för jag har gått upp! ;-) haha

Anneli Sjögren sa...

Jag tror att det faktiskt påverkar att man har roligt, så det kan kanske vara så!! För jag hoppas verkligen inte att det var till dig vikten for!! ;-)

urbanista sa...

Bra Pink Floyd låt det där:) Gillar du Echoes? Finns i del 1 och del 2 på YouTube:)

Anonym sa...

1973 då föddes jag - precis i tid? Jag gillar Pink Floyd väldigt mycket jag med. Mer och mer faktiskt.

Grattis till viktnedgången. Det verkar ha släppt här med efter tränat i några månader. Jag ser ju att kroppen förändras, men vågen har ju stått still. Men nu händer det grejor. Sådant gillar vi. :)

Ha en underbar dag. Kram

Maria sa...

Javisst är det så, jag tycker tiden bara rusar iväg nu när jag pysslar med massa roliga saker! Tack för din uppmuntran förresten :D
Kram kram

Anonym sa...

Grattis till viktnedgången! :)

Deepak Chopra skriver väldigt intressant i "Makt, frihet & nåd" om tidsuppfattning och hur det påverkar kroppen. När han var läkare såg han en psykiskt sjuk kvinna som var 60, men såg ut som 30 eftersom hon helt saknade tidsuppfattning. En annan gång när han skulle flyga i sju timmar träffade han en gammal kompis. De hade så roligt att det kändes som tiden flög iväg, och när de kom fram hade de ingen som helst jet lag.

Anonym sa...

Trevligt när man råkar på bloggvänner på nätet: http://healthywealthywellness.wordpress.com/2010/09/20/citronmeliss/
Det måste vara motsvarigheten av att träffa en vän på stan eller något ;-) hihi
(ifall du inte fattar vad jag pratade om så hittade jag ett blogginlägg där du hade kommenterat =)
Kram!

Anneli Sjögren sa...

urbanista: Echoes tillhör inte nån av mina favoriter, men annars gillar jag det mesta av och med Pink Floyd!! Gillar du Pink Floyd??

Vera: Kul att du också gillar Pink Floyd!! De står sig verkligen väl över decenierna!!
Grattis till att vågen din börjar röra sig åt rätt håll!! Min egen viktkurva kan man bli sjösjuk av för den går bara upp och ner, upp och ner...!! Men förr eller senare fattar väl min kropp också att det är tryggt och säkert att släppa på övervikten!! :D
Ha en underbar kväll!!

Maria: Varsågod!! :D Det är så härligt att "höra" glädjen när du skriver!!

Jenny: Tack!! Deepak är väldigt intressant!! Och jag tror att det blir en allt mer erkänd sanning att "som vi tänker - så blir vi"!!

Artemis: Ha, ha!! Det var värst vad du gräver i "arkiven" och hittar gamla försyndelser!! ;-)
Var det här innan jag hittade din blogg??
KRAM!!

urbanista sa...

Ja jag har upptäckt dom på gamla dar genom en chattkompis. Skulle säkert ha gillat dom i yngre dar också om jag haft vett till att lyssna.

Anonym sa...

Instämmer med om att tiden tenderar rusa förbi snabbt när man har skoj och mycket långsammare när man har mindre skoj! Talesättet : Det går fort när man har roligt. Stämmer BRA!!! Lycka till med dina mål angående vikten och hälsan.
(Detta är Olga från withloveolga.wordpress.com Av någon anledning lyckas jag inte lägga upp mina kommentarer på din sida). :P

Anneli Sjögren sa...

urbanista: Du skulle ha umgåtts mer med mig, så hade du upptäckt dem redan då!!! Men det var ju inte så lätt när vi bodde på olika sidor av vårt avlånga land!! Fast jag minns att vi skickade varsit blandband till varandra...!! Hade jag inte med nån Pink Floyd-låt på mitt band???

Olga: Kul att du tittade in!! Och tack för lyckönskningen!! :D

Lena sa...

Vad duktigt du är med städning och viktminskning. Härligt! Jag har också fått städat idag. Här stormar det för fullt känns det som. Lite kusligt ibland men annars mysigt. Börjar bli trött.

urbanista sa...

Och det tror du jag minns...! Jag kommer inte ens ihåg att vi gjorde blandband till varann... Minns du nåt från mitt?

Anneli Sjögren sa...

Lena: Ha, ha!! Jag är inte så duktig med städning som det låter!! Jag gjorde bara en punktinsats som jag har behövt göra hur länge som helst!! :D Och viktkurvan lever sitt eget liv - oavsett vad jag gör kan det tyckas...!
Ja, fy farao vad det har blåst!! Men det hör väl årstiden till!! Liksom tröttheten...!! *Gäsp*

urbanista: Jag tror t o m att jag har kvar blandbandet du skickade!! Nånstans...! Men Nä, jag minns inte heller vilka artister och låtar du hade på ditt band!