Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 27 oktober 2010

TRÖTT SOM FAAN!

Ursäkta språket, men jag har varit uppe sen kl 05.30 efter 5 timmars orolig sömn, kört 28 mil och varit på kurs hela dagen...! Kursen var jätteintressant och givande och handlade om marknadsföring på internet via hemsidor och bloggar bl a. Nu gäller det bara att komma ihåg vad jag lärt mig...!

MEN: Det var inte det jag tänkt skriva om!! Inte bara i alla fall!! Nä, nu är det så här att jag tänkte släppa en liten "cliffhanger"..!! :D För om bara en liten, liten stund ska jag åter sätta mig i bilen och åka in till stan för att prata med... *Trumvirvel*... han som bestämmer om lokalen!!! :D Jag antar att det är nu jag kommer att få veta villkoren, hyran och vad annat som nu gäller!!! *Eeeek* (Det var bara ett liten skrik av spänning från mig!!) Det är NU det gäller!!! Håll tummarna!!!

Anneli.

4 kommentarer:

hallonmuffin sa...

My gush, kvin...öh TANTEN!;) I wanna know!

hallonmuffin sa...

Jag hoppas det gick bra Anneli. Annars var det inte meningen att du skulle ha just den lokalen. KRAM

healthywealthywellness sa...

Precis, jag håller med Vera! OM du inte skulle få den här lokalen betyder det bara att det finns en ännu bättre lokal för dig! Men jag hoppas för enkelhetens skull att det var just den här lokalen du skulle ha! :)

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Men nu har ni fått svaret båda 2!! :D