Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 25 oktober 2010

Ny vecka - nya möjligheter!

Här kommer en snabb uppdatering innan jag ska pyssla med lite annat:

Börjar med vikt och mått:
Precis som jag kände på mig så stack det iväg åt fel håll den gångna veckan och jag ligger exakt lika som för två veckor sen, d v s: 1,1 kg upp och ca ½ cm mer runt midjan. *Suck* Men till skillnad från den gången så vet jag att jag inte har skött mig exemplariskt denna vecka så det kom inte som nån överraskning!

Imorgon har vi möte med min grupp på Socialt företagarkursen. Tjejerna kommer hit till mig och vi ska ha mötet ute i min "arbetslägenhet"! Det är så mysigt nu när det är lite mörkare och kallare, för då tänder jag några ljus och eldar i täljstenskaminen. Det är bland det mysigaste jag vet att elda!! Det sprakar så hemtrevligt och sprider sån skön värme!! Det kommer jag verkligen att sakna när/om jag får lokalen!!

Och apropå lokalen så är det ju imorgon kväll som mötet ska vara som bl a ska bestämma om jag godkänns som hyresgäst och som ska fastställa hyran. Hoppas, hoppas de inte får för sig att höja hyran eller att inte godkänna mig som hyresgäst!! Hjälp!! Det är superpirrigt!!!

Anneli som just nu lever på hoppet!

6 kommentarer:

urbanista sa...

Iiiiiiih...!! Vad modig du är! :) Tänker på dig imorgon!

Lena sa...

Jag håller tummarna för att du får lägenheten! Jag gillar din första mening, ny vecka - nya möjligheter. Ha en bra kväll.

Anneli Sjögren sa...

urbanista - tant de luxe!! *Fniss*:
Ja, vi får väl se hur modig jag är när jag måste ta beslutet...!! Men det närmar sig... med stormsteg!! :D

Lena: Hej och Tack!! Ja, nu är det spännande värre med lokalen!! Rena rama thrillern!! (Passar ju bra nu när det snart är Halloween..!! :D Ha en bra kväll du också!!

Lesly Valencia sa...

Hej Anneli hur är allt med dig? Synd att det går segt med viktnedgången, kämpa på. Och lycka till med lägenheten.

roligt att du också gör egna produkter, jag hade gärna velat göra mer om jag hade tid och pengar. Blir lite då och då bara :)

Hade så bra!

Maria sa...

Jag tror man aldrig är "färdig" med sig själv, det dyker nog upp nya saker att handskas med genom livet, men när man har verktygen går det så mycket lättare. Och det är klart det går att leva på det man älskar, det vill jag verkligen tro, och jag ska försöka inse att jag är värd det!! Precis som du är, så jag hejar verkligen på dig nu! Och visst är det spännande att leva, det här är egentligen det mest spännande jag gått igenom, även fast det är såååå läskigt (tror du förstår vad jag menar). Ja, tur att det finns bloggkompisar, vilket stöd man kan hitta! :) Vad drog du för kort förresten? Kramar! Maria

Anneli Sjögren sa...

Lesly: Jo tack, det är skapligt!! Trött som bara den, men jag är ju van...!
Vikten känns ju inte så kul heller, men ger upp - det gör jag inte så lätt! Det finns ju inga alternativ - för i samma stund jag slutar att försöka gå ner, så går jag upp, och så kan jag inte ha det!!
Att tillverka egna produkter blir bara lite då och då numera för mig med. Men det är kul!! Och bra presenter att ge bort!! :D

Maria: Nä, färdig blir man nog aldrig!!
Tack för att du hejar på mig!! Jag hejar på dig med!! Because we're worth it!! :D Och jag kan som du förstår verkligen relatera till att det känns såå läskigt!! :D
Tack-och-lov för bloggkompisar!! Det är helt fantastiskt att vi - som inte känner varandra irl - kan ge och få sånt stöd, tröst och pepp från varandra!! Wohoo!! :D
Jag kommer inte ihåg vilket kort det var, men betydelsen var når om att göra det man vill göra tillsammans med de man tycker om och litar på, vilket jag också tänkt mig!! Jag drog ett till alldeles nyss och fick då samma som du, d v s Pingvinen! Den betydelsen gillar vi!! :D
KRAM!! //Anneli.