Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 21 oktober 2010

Snart...

Om bara en liten stund ska jag ringa till han som ska visa lokalen för att säga att vi är på G!! Sitter och väntar på att Katta ska komma först! Tror ni jag tycker att det är spännande?? *Blink, blink* ;-)
Men jag har även ett annat ord för det: Skitläskigt!!! Snart (men inte idag) behöver jag ta ett beslut!!
Håll tummarna för att det kommer att gå bra!!

Anneli.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummar och tår! :)

Anonym sa...

Jag med! Du kommer fixa detta! :)

Anneli Sjögren sa...

Tack båda två!! Ja, det är så spännande så jag har svårt att tänka på annat!! :D

Maria sa...

TACK för peppande ord, det behövs verkligen just nu, mitt i min förvirring. Känner igen det där med att det är skitläskigt, men samtidigt skitspännande!!! Lycka till på din väg. Kram!

Anneli Sjögren sa...

Maria: Det är lite roligt att trots alla våra olikheter så har vi båda skitläskiga och skitspännande grejer på G!! :D Det måste vara nåt i luften!! ;-)

Lena sa...

Vad härligt att ni har uppehåll i alla fall. Här är bara grått, grått, grått och desto mer regn. SEO betyder sökmotoroptimering. Du kan söka på nätet efter SEO. Det är nog bäst att du söker och läser själv än att jag ska förklara. Men det handlar bl.a om att få upp sin hemsida så högt upp på Google så att kunderna hittar en. Man vill ju inte finnas på sidan 30 t.ex utan istället på sidan 1.

Anneli Sjögren sa...

OK! Tack Lena!! Det låter som nåt jag vill lära mig mer om!! :D