Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 24 oktober 2010

Trött...

Jaha, då var helgen i det närmaste avklarad!
Denna helg har jag varit "oförklarligt" trött!! Eller kanske inte så oförklarligt...! Jag tror att det är totalt utpumpande för mig att gå och vänta på beskedet om lokalen och att väldigt snart behöva ta beslutet om jag vågar ta den med allt vad det innebär! OM jag ens blir godkänd som hyresgäst!! Det är så många frågetecken att räta ut!! Är det konstigt att sömnen blir mer orolig än normalt!?! Men snart så vet jag, och när jag vet så kommer ni att få veta!! :D

Nu ska jag ut i köket och nalla ett par av ostkexen jag bakade för en stund sen!! På återseende, kära bloggläsare!!

Anneli.

PS. Imorgon är det väg- och mätdag igen! (Kom jag av nån outgrundlig anledning på när jag tänkte på mina ostkex!! ;-) Det käns inte som att det har gått så bra denna vecka, men imorgon får vi svar på om min känsla stämmer eller ej!! DS.

15 kommentarer:

Magnolia sa...

det känns inte seriöst med de produkter du talar om. tyvärr blir många överviktiga lätta offer för såna här superduperpreparat. det behövs inga dyra specialpreparat; man blir pigg av vanlig havregrynsgröt och får allt det man behöver om man äter varierat på regelbundna tider.

Anonym sa...

Jag väntar med spänning.

Jag drömde förövrigt om dig inatt. Att jag var på besök i ditt hus som var helt galet stort och flera våningar. Undrar vad det ska säga? :)

Anneli Sjögren sa...

Magnolia: Tyvärr är det inte så enkelt...! Olika saker passar olika människor!
På den tiden jag åt havregrynsgröt var jag också överviktig (och hade supersvårt att gå ner i vikt) och var supertrött! Nu med LCHF-kost har mitt sötsug i det närmaste försvunnit helt vilken är en enorm vinst och men Kyänis produkter är jag märkbart piggare, även om jag får svackor emellanåt! Men vem får inte det?

Vera: Va spännande att du drömde om mig!! Jag har tyvärr ingen aning om vad drömmen kan betyda, men det lät ju inte negativt i alla fall!! Du kanske såg mitt framtida hälsohem förresten!! :D

urbanista sa...

hallonmuffin jag är ingen professionell drömtolkare eller så men lite grann kan jag och jag kan säga att när man drömmer om ett hus så signifierar huset ofta Självet eller kroppen. Också olika aspekter därav, t ex trygghet, gränser, hälsa osv. Att du liksom "upptäcker" hur stort huset är betyder troligen att du är inne i en fas av ditt liv då du känner att du skulle kunna utvecklas, expandera, förändra dig.

Jag ser på din blogg att du har en avdelning som heter Drömhus, men även människor som inte letar hus drömmer ofta just så här att man befinner sig nånstans och plötsligt upptäcker man att shit ja men där fanns det ju ett rum till...! och det brukar alltså tyda på att man håller på att bli medveten om möjligheter som finns och som man tidigare inte har sett. Kanske har Anneli inspirerat dig? ...men i drömmen är hon säkert "bara" en aspekt av dig själv, en av dina egna delpersonligheter som har samma kvaliteter som Anneli har. (Hur du nu tänker på Anneli.)

Sedan kan man gå djupare in på detaljer, olika våningsplan kan tolkas vart och ett för sig, trappor kan tolkas, dörrar kan tolkas, fönster, spisar osv - men så som du berättar drömmen här verkar kontentan ändå vara att du ser nya möjligheter hos dig själv.

Jag gjorde tanttestet du länkade till på din blogg och jag blev... trumvirvel ...Tant De Luxe! Släng dig i väggen, Wannabe;-)

Anneli Sjögren sa...

urbanista Tant De Luxe!! Ja, vad annars?? :D På nåt underligt sätt så känns det helt rätt!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tack för hjälpen att tolka Veras dröm!! <3<3<3

Anonym sa...

Urbanista: (har du någon blogg?) Tack, vilken fantastisk beskrivning och det känns väldigt trovärdig. Annelie är lite inne i smama fas som mig så jag inspireras och följer henne väldigt mycket. :) Du borde verkligen jobba med det. Jag var bättre på det där förr faktiskt.

Tant de luxe? Hmf. Jag är itne ett dugg svartsjuk. Inte alls. No way. Inte på milslånga avstånd. Ok. lite, lite. Bara litegranna! F*n, jag vill ju också vara tant ju! Undrar om jag ens får besöka den där tantvarningsbloggen nåtmer?

Anneli: Ja, det var säkert ett hälsohem. Dit ska jag komma när jag blivit tant de luxe. Jag har hört de åker på SPA! ;)

Anneli Sjögren sa...

Jajjamensan!! Tanter åker på spa!! :D Och när jag väl får till mitt Hälsohem så kommer det bli det bästa Hälsohemmet som nånsin funnits!! Så det så!! :D Du är sååå välkommen!!

urbanista sa...

Hej hallonmuffin, vad kul att drömtolkningen verkade stämma:) Nej jag har ingen blogg som är aktiv för närvarande men i framtiden kanske... jag har lite för många idéer och lite för lite fokus!

urbanista sa...

@Anneli: "Känns helt rätt"?? Hrmpf!

Anneli Sjögren sa...

urbanista: Det var menat som en komplimang!! :D Vera och jag har ju redan konstaterat att Tant verkligen är nåt man VILL va'!!
Du vet, när man är yngre så oroar man sig så mycket för vad andra ska säga/tänka/tycka, men TANTER couldn't care less!! Det är det som är det fina i kråksången! TANTER - och särskilt tanter de lux - gör vad de vill, när de vill och med vem de vill och ingen annan har nån talan!! :D Det är tanters rättighet!! Så det så!! :D

tantista sa...

Well when you put it that way...

Anonym sa...

Tantista! Lovely!

Anneli Sjögren sa...

Tantista....!!! *asg* DEN var bra!! :D Och jag ser att Vera håller med!! Wohoo!! :D

tantista sa...

He he ja men då är jag väl tantista fr o m nu då:) Det hörs ju ändå att en tantista är street smart!

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Så klart!! :D