Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 31 oktober 2010

TV-kväll.

Igår blev det inget blogginlägg för jag fastnade framför TV:n...! Först blev det "Så mycket bättre" på 4:an där Thomas Di Leva var huvudperson denna gång, och sen långfilmen på samma kanal: "Tre systrar och en mamma".
Di Leva är en intressant person tycker jag, men det är svårt att veta om man ska ta honom på allvar eller inte...! Han verkar ju lite "spejsad" men ändå genuin på nåt sätt! Men jag gillar honom!!
Filmen var väl så där...! Jag har lite svårt för såna där hysteriska mammor som ska lägga sig i sina vuxna barn liv...!
Den här liljeväxten som jag lagt ut bilder på vet jag inte vad den heter, men jag tror att den kallas "De 12 lärjungarna" baserat på tron att den blommar först när den har 12 blad i sin solfjädersformation. Men jag har räknat!! Det behöver inte vara exakt 12 blad för att den ska blomma!!
Jag tycker väldigt mycket om den här växten! En sån har funnits i mitt liv i väldigt många år - ja, sen jag var tonåring faktiskt!! Just den här liljan på bilden kom till min pappa som ett skott från den som jag hade, men min lilja har varit död ungefär lika länge som min pappa (9 år), så det är extra roligt att ha pappas kvar! Men jag tror att den sjunger på sista versen nu - den börjar se lite gul och tråkig ut! Tur att jag har tagit skott ifrån den så jag kan fortsätta ha såna här växter i fönstren!
Här ovan ser ni en närbild på den vackra blomman. Den blommar bara en dag så det gäller att ha koll på knoppen så man inte missar den!
Nu ska jag gå ut i min lilla arbetslägenhet och sätta på kaffet! Snart kommer min "PSYCH-K-kompis" hit så vi kan balansera varandra!! Men först kaffe med lite hemgjort LCHF-godis som jag gjorde igår!! Mums!! :D
Anneli.

7 kommentarer:

Maria sa...

Jag såg också "Så mycket bättre". Jag gillar verkligen Di leva, han verkar så otroligt mysig och snäll. Och musiken är riktigt bra den med :)

Anonym sa...

Jag såg Så mycket bättre också, och jag tycker väldigt mycket om Di leva och det han gör med dem han har runt omkring sig. Jag blir varm över hans tankesätt. Sedan så gjorde min favorit Plura den bästa covern. <3

Jag som ständigt försöker hitta balansen (jag är våg) borde få bli balanserad varje dag. Minst. Tihi. Ha en skön söndag.

Anneli Sjögren sa...

Maria: Jag gillar också musiken och de andra artisternas tolkningar av varandras låtar! Man kan ju inte BARA lyssna till hårdrock! ;-)

Vera: Ja, Di Leva är bra!! Jag tyckte Petters tolkning var grym!! Pluras också för allan del!! Och Petras!! Ja, de var bra allihopa!! :D
Synd att vi bor så långt från varandra, annars skulle jag kunna balansera med dig så ofta du ville!! :D

Maria sa...

Nej, precis, jag gillar nog all musik som kommer från hjärtat, har ett budskap eller bara är helt enkelt vacker. Eller dansvänlig. Haha. Typ allt.

Jag försöker bli klar över hur jag vill att livet ska när/om jag börjar plugga i vår, det gäller nog att hitta balans där också. Jag kanske också behöver bli balanserad (fast det blev jag i för sig i torsdag, fast inte med din metod). :D

Anneli Sjögren sa...

Maria: Det här med att hitta balans är ett evighetsjobb!! Det finns många sätt att bli balanserad och alla sätt passar inte alla! Det gäller att hitta det som passar en själv!

Lena sa...

Vackra blombilder. Ja, det kan vara svårt att veta om man ska ta Tomas di Leva på allvar. Men jag beundrar honom för att han vågar vara så annorlunda.

Anneli Sjögren sa...

Tack Lena!
Ja, jag beundrar honom också!! Men han är väldigt speciell... kan man lugnt säga!!