Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 24 september 2011

Borlänge ToR

Jag satt och rensade kantareller till kl 01.00 natten till idag! :D Hälften la jag in i en papperspåse i kylen och den andra halvan torkade jag i min varmluftsugn.
Så här såg det ut på väg IN i ugnen:
Och så här såg de ut i morse på väg UT ut ugnen!
Aningens skillnad va!?!

Janne väckte mig kl 8.30 imorse för att vi skulle komma iväg i tid till Borlänge. Janne skulle titta på lite kläder till sig (han har inte köpt nya kläder på flera år!!) och jag - jag skulle träffa Lena som har bloggen ORIGAMI - BOKBINDERI - KORT. :D
Bloggträff i Borlänge alltså!! :D

Det var verkligen roligt att träffa personen bakom bilder och bokstäver på ORIGAMI - BOKBINDERI - KORT-bloggen! :D
Vi shoppade lite och gick runt i köpcentret Kupolen innan vi slutligen satte oss för en fika. Där satt vi ganska länge och pratade, pratade, pratade - om allt möjligt! Jättetrevligt!!
Janne hittade oss där och satte sig hos oss en stund innan det var dags att bryta upp och börja ta sig hemåt, Lena norr ut och Janne och jag söder ut! :D

TACK Lena för en jättetrevlig dag!! Det gör vi om tycker jag!! :D

Anneli.

5 kommentarer:

Lena sa...

Hej Anneli. Har hittat en strimma internet trots allt men det går långsamt. Men rätt som det är så funkar det inte. Vet inte vad det beror på. Får se på måndag hoppas jag.

Jag får också tacka för en härlig dag. Du är en väldigt trevlig person och jag hoppas också att vi ses igen. Det var väldigt skönt att få komma bort lite och se annat.

Anneli Sjögren sa...

Det kan vara rätt mysko med internet även hos oss! Trots att vi har egen router så lägger internet av rätt som det är - inte så ofta, men när det gör så blir man ju galen!!
Det var kul att höra att du tyckte jag var trevlig!! :D Jag hoppas bara att jag inte "snackade ihjäl" dig...!! Kan ha en tendens att göra det ibland...!!! He he..!! Speciellt dem jag gillar och som man har intressanta beröringspunkter med!! :P

Ja, hoppas vi snart ses igen, och vill du komma ännu längre bort så är det bara att komma hit!! :D

Anneli sa...

Hej, nu fattar jag vad jag ska ha plåtarna med hål i :) :) Vilken temepratur använder du? Har du torkat äppelskivor i varmluftsugnen och till vilken temperatur?

Lena sa...

Sådär, har också skrivit om helgen. Internet krånglar fortfarande här så man kommer knappt åt nätet. Har lite abstinens kan jag säga. Speciellt när man driver en blogg. :)

Anneli Sjögren sa...

Anneli: "Proffsplåtar" kallas de med hål! Vet inte om du har tänkt på att många frallor har små upphöjningar på undersidan - det är för att de är gräddade på dessa "proffsplåtar"!! :D Men de funkar alldeles utmärkt när man ska torka trattisar också!!
Jag torkar svampen på minsta möjliga värme, som i min ugn är 50 grader. Äpplen har jag faktiskt aldrig torkat, men kan tänka mig att du ska ha lägsta temperatur där också - de ska ju inte gräddas utan bara torka!

Lena: Ska genast in och läsa på din blogg!! Det passar ju jättebra eftersom jag även tänker kopiera och klistra in denna kommentar där!! :P
Förstår att du får abstinens när inte internet funkar som det ska!! (Tänk vad snabbt man blir beroende av teknikens under...!!!)