Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 11 september 2011

Vad vi kom hem med från Uppsala!

Nu när vädret blir mer och mer höstligt så kom jag på att jag behöver ett par varma koftor/fleecetröjor, så när vi ändå var i Uppsala igår så slank vi in på Jula innan vi åkte hem och där hittade jag dessa till hyfsat pris:
Ärmarna är jättelånga, så de ska jag lägga upp efter att jag har tvättat dem! :D
Jag brukar inte trivas i färgen grön, så jag blev väldigt förvånad när jag näst intill förälskade mig i den gröna fleecetröjan! Jag tyckte den var riktigt snygg!

Från kattutställningen köpte vi med oss nya kattleksaker, bl a 5 vita möss som Teylas kattungar ska få med sig varsin när de snart flyttar till sina nya familjer.
Kattgodiset ska vi ha till Totoro som muta och avledningsmanöver när vi ska borsta hans päls - han gillar nämligen inte att bli borstad och nu har han fått lite tovor i pälsen som vi behöver ta bort! Vi fick tipset om kattgodismutor av en annan uppfödare, så nu ska vi testa om det funkar på Totte!
Vi köpte en supersöt kattleksak som väl ska föreställa en liten igelkott som hänger i ett snöre från ett spö. Den var väääldigt populär - efter en stund!!! :D
Först var de lite misstänksamma - vad var det där egentligen...??
Är det ett gosedjur man kan ha när man sover??
Går den att äta??
Är det en liten kompis??
Eller...??? Kan man leka med den tro??
Ha ha!! När kattungarna väl vågade leka med den så blev de helt stolliga!! Utan att överdriva kan man säga att den lilla igelkottsleksaken var väääldigt populär!!
Som ni kan se på några av bilderna så har vi äntligen fått upp gallerdörrar så att vi kan dela upp huset i olika "avdelningar"! Det kommer väl till pass nu när kattungarnas mamma Teyla har börjat löpa och på inga villkor får bli dräktig igen!! :D

Anneli.

7 kommentarer:

Jenny sa...

Gaaaah! Vilka fullständigt bedårande kattungar!

Anneli Sjögren sa...

Eller hur!?! Och då var det en av dem som inte kom med på kort...!!
Men du kan kolla in alla våra 15 kattungar (3 kullar) på hemsidan:
http://kornsvede.se :D

tantista sa...

Roliga bilder, jag skrattade gott åt den första i serien, där kattungen sitter som en gam... ~ Kan tänka mig att du klär i den där tröjan även om det känns ovant med grönt.

Anneli Sjögren sa...

Ha ha!! Ja, den bilden gillar jag också!! Särskilt för att man ser lilla Melusines nylle titta upp där nere till vänster på kortet, och sen på andra bilden ser man mer av henne! :D

Janne tyckte att jag passade jättebra i den gröna fleecetröjan, och det tyckte faktiskt jag också!! :D

Joanna sa...

Guud va söta:)

Joanna sa...

Svar: kul att du är med i dagens blogg för större chans att vinna gilla inlägget på bloglovin!(finns en gilla på bloglovin ikon under inlägget

Anneli Sjögren sa...

Ja, visst är de söta!! ♥ ♥ ♥
OK!! Går in och klickar på "gilla"-knappen!! Om det inte är försent förstås...! Ja, ja!! Jag kollar!! :P