Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 2 september 2011

Ett kort blogginlägg

Hallå i cyberrymden!
Fredagen håller på att övergå till lördag och jag tänkte faktiskt försöka komma i säng idag!!
Min "sista pappa", d v s den man som min mamma levde sina sista 22 år med, fyllde år igår och imorgon ska vi åka och hälsa på honom för att fira och passa på att träffas!

Vi= min tvillingsyrra och hennes man samt 3 av hennes 4 barn, våran "mittemellansyrra" med man, 2 barn och ett barnbarn och så jag med 3 av mina 5 barn + några till!

Vi ska ha knytkalas och det föll på min lott att fixa salladen, så jag har förberett det som går att förbereda och resten fixar jag där imorgon!
Sen tar jag ju med mig lite LCHF-mat till Adrian och mig, och varsin bit av kladdkakan + varsin mandelmussla som jag bakade härom sistens! Bra att ha lite smaskens på lut i frysen för såna här tillfällen, för de andra lär ju äta tårta och kakor till fikat misstänker jag!!

Jag har ingen aning om när vi kommer hem imorgon, men om jag inte bloggar imorgon så beror det på att vi kommit hem sent! :P

Nä, nu ska jag göra processen kort och säga God Natt!!

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hoppas du får en superdag!!! KRAM KRAM

Anneli Sjögren sa...

Ja tack, det fick jag!! :D
Hoppas du hade en trevlig dag du med!!
Kram!!