Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 28 september 2011

Tom i huvudet!

Efter en hel dag på seminarium i Rättvik är jag helt slut och totalt tom i huvudet!! Om nån frågar vad jag har lärt mig på seminariet så skulle jag helt sanningsenligt svara "ingen aning"!!
Det handlade om Socialt företagande - så mycket vet jag, och bland deltagarna fanns både folk från Socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen, Coompanion m fl plus andra som har eller ska starta ett Socialt företag.
En stor del av mitt slumrande minne beror på att när det är massa "kommunfolk" med så har de ett speciellt språk, med massor av förkortningar och begrepp som vi "vanliga dödliga" inte alltid har koll på! Då blir det svårt att hänga med - speciellt när man redan är så vansinnigt trött som jag är. Men får jag sova på saken så kommer det nog att visa sig att det fastnat lite ändå!! :P

Nu ska jag förbereda för Sorgbearbetningskursen imorgon så detta inlägg blir inte längre än så här!

Anneli.

2 kommentarer:

Tess sa...

Låter... jättetrist! Haha! Kramis

Anneli Sjögren sa...

Ja du... det är det verkligen!! Jag brukar vara rätt skärpt faktiskt, men nu vill dimman i mitt huvud inte lätta över huvud taget verkar det som...!! Men rätt vad det är vänder det!! :D Det gör det alltid!!
KRAM!!