Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 22 september 2011

Tjohooo!!

Nu har mina kursdeltagare åkt hem och jag har plockat iordning och diskat.
Vilken härlig kväll det varit!! Äntligen har kursen i Sorgbearbetning kommit igång!! Som jag har längtat efter att ha en kurs igen!! :D

Här nedan kommer två bilder på mina förberedelser. Så här såg det ut när de kom! :D
Jag hade gjort i ordning varsin mapp med allt som behövs till kursen: Boken Sorgbearbetning, kollegieblock, infopapper, veckans hemläxa, en kulspetspenna och en överstrykningspenna!
Ganska många ljus hade jag tänt! Mysighetsfaktorn är viktig, liksom att skapa en trygg miljö!

Nån gång hade jag tänkt att skriva lite mer utförligt om själva metoden och handlingsprogrammet Sorgbearbetning, men det blir inte ikväll - det är jag alldeles för trött för!! Trött, men lycklig!! Jag är född till kursledare tror jag!! :P Tjohooo!! :D

Anneli.

7 kommentarer:

E. sa...

KUL att det gick så bra!!! :-D Jag är också trött. Skulle in, börja skriva på min blogg och betala en räkning och sitter nu fortfarande här... Passa på att svara igen på några kommentarer. Känner att jag får begränsa detta, precis som du! Annars hinner man ju inte med något annat än att läsa, kommentera och blogga....... och jag har fullt upp med att leva just nu ;-)

Har i alla fall bestämt mig för att skippa det här klippandet och klistrandet och svara på kommentarerna som är på min blogg, PÅ min blogg :-) Underlättar en del.

Men här kommer i alla fall svaret på din kommentar du skrev för några dagar sedan. Hoppas att vi fortsätter nå varandra i detta snurriga kommenterandet. Vet inte vem som skriver vad och var snart... och svara på hälften, men så får det vara :-)

SVAR:

KUL att jag kan inspirera sååå!!! Det känns härligt! Inspirerade ju dig till att köpa Blossom Magazine också, hihi.

Ett inlägg om kundalinin kommer, be so sure :-)

Cyberkram tebax!
/E.

Anonym sa...

Ja du kära syster, talets gåva har du alltid haft och klok är du ju också (förutom när du inte är riktigt klok förstås ;) hihi ). Härligt att höra att du trivs och att det känns bra. Stor kram från mig <3

Maria sa...

Klart du är född till kursledare!!! Kul att det gick så bra. Kram på dig

nurseblog sa...

Vad roligt att det gick så bra! Låter som en väldigt viktig och intressant kurs!

Må så gott!

Anneli Sjögren sa...

E. Kul när vi kan inspirera varandra!! :D
Jag ser verkligen fram emot inlägget om kundaliniyoga!! Tror nästan att jag skulle vilja prova på det...!! :D

Anonym: Rosali I presume...!! :P Kul att du tar dig tid att hälsa på och t o m kommentera! :D
Det är superhärligt att inte vara riktigt klok - med det vet du ju redan, det ligger ju i släkten!! ;-)

Maria: Tack! Jag tycker också att det var kul att det gick så bra! :D

nurseblog: Kursen i Sorgbearbetning är nåt jag önskar att alla kunde gå - den är verkligen sååå himla bra!! Titta gärna in på deras hemsida om du vill läsa mer om metoden och handlingsprogrammet Sorgbearbetning: www.sorg.se.

Anneli sa...

Känns så gott att det finns människor som kan få din guidning i sorgens virvlar .... Anneli

Anneli Sjögren sa...

Tack kära namne!! ♥