Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 29 september 2011

Sorgbearbetning

Sorgbearbetningskursen jag hade ikväll gick jättebra! :D
Tänk, jag fullkomligt älskar att se hur mina kursdeltagare får tillgång till nya verktyg som hjälper dem att komma i kontakt med och kommunicera sina ofta förträngda känslor och fullborda och läka det som varit smärtsamt och stulit så mycket energi under ofta lång tid!!
Det är såå härligt att se deras "aha-upplevelser" och förståelse för varför det blivit som det blivit!
Det är en ära och ynnest att få/ha förtroendet att vägleda deltagarna genom deras processer!!

♥ Behöver jag säga att jag älskar Sorgbearbetningen?!? ♥

Jag hade tänkt att skriva lite kort om själva metoden och handlingsprogrammet Sorgbearbetning.
Jag försökte, men raderade alltihop! Det höll på att bli en hel bok...!!

För er som är intresserade att ta reda på mer kan jag rekommendera Svenska Institutet för Sorgbearbetnings hemsida. www.sorg.se. Gå in och läs där. Köp boken "Sorgbearbetning"! GÖR Sorgbearbetning!! Det kan vara det bästa du gjort för dig själv!

Anneli.

2 kommentarer:

Tess sa...

Det är fantastiskt att det finns människor som du som vill guida andra till att förstå och bearbeta saker som sker! :) Du är en fantastisk medmänniska! Kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Tess!! Sorgbearbetning är en av de saker jag verkligen brinner för!! Jag vet hur det kan transformera människor!!