Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 13 september 2011

Medial utvecklingscirkel

Trots en rungande huvudvärk (och kanske lite feber??) har jag haft Medial utvecklingscirkel i lokalen! Det gick riktigt bra trots allt!
Det är så himla trevligt att träffa "gänget" och bl a "leka" med Tarotkorten!
Idag kom det en helt ny deltagare och en "gammal" som inte varit här på länge!!

Adrian följde med mig hit, men satt mest vid datorn och roade sig själv medan mamma och "tanterna" höll på med sitt! :P

Nu ligger Adrian och sover och jag ska strax krypa till sängs jag med!! Måste ju upp i ottan för att fixa frukost och få iväg honom till skolan!

Efter lunch imorgon har vi ett nytt möte med oss i det Sociala företaget, vår mentor och Lena från Samordningsförbundet i kommunen! Vi kommer en bit i taget även om det känns segt och långrandigt!!

Nä, nu orkar jag inte skriva mer!! Go' natt på er!!

Anneli.

7 kommentarer:

Maria sa...

Härligt, önskar jag kunde varit med!! Hoppas febern är borta. Kram

nurseblog sa...

Hoppas du mår mycket bättre idag!

Joanna sa...

Svar: kul att du ville vara med i dagens blogg!
En vinnare är nu uttagen så gå in och kolla om det var du och om inte så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling:)
ett tips är att följa blogen på ex bloglovin så ser du direkt jag lägger upp en ny tävling!
Kram

Anneli Sjögren sa...

Hej hej!! Jo tack, jag mår mycket bättre idag!! Inte helt bra, men klart bättre!! :D
Trött och seg i kolan är jag ju för jämnan, så skillnaden är inte sååå stor!! :P

Joanna: Wihoo!! Jag vann, jag vann!! :D Det var verkligen roligt!! Ska bli spännande att kolla på statistiken och se om det gett fler besökare! :D

Tess sa...

Hade jag bott närmare dig hade jag absolut anslutit till gruppen! Gud vad kul och intressant! Kram

Lesly Valencia sa...

Ja verkligen trist. Verkar inte som att de kommer bli någon operation i dag, de måste ringa i morgon. Jag kan inte gå så här hela helgen.

Roligt med medial cirkel, önskade att jag kunde vara med och bodde nära.

Hoppas du mår bättre, kram

Anneli Sjögren sa...

Tess: Ja, de Mediala Utvecklingscirklarna är helt underbara!! De hjälper mig att "överleva"!! Synd att du inte bor i närheten så du kan komma!!
Kram!!

Lesly: Synd att du bor så långt bort! Men när jag kommer till Stockholm igen så kan vi väl samla ihop några som är intresserade och ha en liten cirkel!! :D Typ som vi gjorde hos Maria i somras! :D
Jo, tack! Jag mår bättre, men har fortfarande aningens feber på kvällarna av nån anledning..! Men det går nog över det med!! :P
Kram!!