Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 21 september 2011

Kursdags!

Jaha, nu har vi haft ännu ett möte med Socialt företagargruppen. Efter mötet med AF-chefen igår kändes det inte så positivt precis, men idag kom hoppet tillbaka lite grann!
Lena Borgs, som är chef på samordningsförbundet hade nämligen pratat med chefen på Bildningsförvaltningen och där kanske vi kan få lite hjälp!!
Just nu är jag för trött för att komma ihåg hur och med vad - jag kommer bara ihåg att det lät bra!! :P

Annars håller jag som bäst på att förbereda mig för att ha en kurs i Sorgbearbetning med start imorgon!! :D Jag har längtat jättemycket efter att ha en Sorgbearbetningskurs igen och nu blir det äntligen av!! Visserligen bara med 3 deltagare, som dessutom är mina kompisar, men ändå!! :D Det ska bli jättekul!!

Bl a i det HÄR blogginlägget har jag skrivit lite om Sorgbearbetning. Annars kan ni gå in på Svenska Institutet för Sorgbearbetning om ni vill läsa mer om det! www.sorg.se

Anneli.

3 kommentarer:

Tess sa...

Hoppas att kursen är fantastiskt! Låter evrkligen jätteintressant! Kram på dig!

Maria sa...

Åh kul med kursen, önskar jag kunde va med ;)
KRAM

Anneli Sjögren sa...

Tess: Kursen kommer absolut bli fantastisk - för det är en fantastisk metod!! Och dessutom ÄÄÄÄLSKAR jag att vara kursledare - speciellt med nåt som ligger mig så varmt om hjärtat som just Sorgbearbetning!! Kram till dig också!!

Maria: Låna päronens bil och kom hit vet ja!! Du är hjärtligt välkommen!! Jag har köpt på mig några extraböcker och har redan printat ut så jag har material till en deltagare till!!
Sen kan du sova över och åka hem imorgon!
Du ser: det är redan fixat!!! :D
KRAM!!!! ♥