Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 26 september 2011

Hektisk vecka

Måndag.... Första dagen på vad som kommer att bli en hektisk vecka!

Idag har jag jobbat på en folder för vårt sociala företag Södra Dalarnas Serviceteam. Den är nästan klar! Ska försöka göra färdigt den imorgon!
Sen är det Medial Utvecklingscirkel på kvällen! :D Me love!! ♥
Efter den sover jag kvar i lokalen för på onsdag morgon - innan tuppen vaknat nästan - ska vi i Södra Dalarnas Serviceteam åka till Rättvik för att vara med på ett seminarium om sociala företag. Det ska bli trevligt, även om den arla morgontiden känns lite jobbig...! Kl 06.00 senast måste jag kliva ur sängen!! Det är halva natten tidigare än jag brukar slå upp mina mörkblå!!
Jag lär vara helt färdig när jag kommer hem....!
Sen på torsdag är det Sorgbearbetningskurs igen och till den behöver jag förbereda ganska mycket!! Det ska jag göra i morgon på förmiddagen/dagen och på torsdag förmiddag!

På fredag har jag ingenting inplanerat vad jag vet, så då känns det som att jag kommer att behöva en riktig slappardag för att ladda batterierna igen! :P

Så om det blir tunt med uppdateringar här på bloggen så vet ni varför!!

Här kommer nu till sist en viktuppdatering apropå uppdateringar:
Ner 7 hg!! :D Tjohoo!! Åt rätt håll!! :D

Den gångna veckan har jag ätit omelett varje dag - kan det bero på det, tro?? Ägg ska ju vara bra när man vill gå ner i vikt sägs det ju!
Jag har gjort olika varianter på "tantistas" "Rysk-Marockanska" omelett och det har faktiskt funkat bra att få i sig!! *Glad som en lärka är jag* :D

Nu ska jag kolla mail och sen försöka komma isäng i tid!!

Anneli.

5 kommentarer:

tantista sa...

Omelett varje dag - nu har det slått slint totalt;) Från noll till hundra på en femöring! Men visst är den god, den rysk-marockanska.

Den där veckan låter vild. Men då kan du i alla fall få i dig lite Morgonpasset på onsdag:)

monika sa...

jättefin ju

Anneli Sjögren sa...

tantista: Jo du!! När jag gör nåt så gör jag det ordentligt och med besked!! :P
Ja, det blir riktigt gott!! Har provat att ha vitlöksfärskost + extra vitlökspulver i tillsammans med "orginalreceptet", och det är nästan min favorit!! Fast när jag tar vitlöksost så tar jag mycket mindre Smetana!
Morgonpasset... Ja det återstår att se - det är ju 3 personer till i bilen som kanske INTE vill lyssna på det...! Fast jag misstänker att om jag låter dem välja mellan Morgonpasset och hårdrock så blir det Morgonpasset!! :P :D (Va smart jag är!! He he he...!!)

Monika: Tack!! :D

tantista sa...

Om du så låter mig välja mellan hårdrock och Jokkmokks-Jokke så blir det Jokkmokks-Jokke =:-0

Anneli Sjögren sa...

tantista: Tack för varningen!! Jag kommer INTE låta dig välja!!! :P