Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 30 september 2011

Puh!!!

En hektisk vecka är över och nu ska jag försöka vila upp mig över helgen!
Vila upp mig - men inte ta sovmorgon!! Inte imorgon i alla fall!! Nä, klockan 10 kommer kompisen Nettan att knacka på dörren och tillsammans med Janne och mig åka till Borlänge på kattutställning!
När man som vi föder upp katter så är det bra att knyta kontakter och "mingla" lite på kattutställningar även om man inte ställer ut själv, vilket vi inte ska göra denna gång (heller...).

Vet ni, idag har jag gjort en lite galen sak...! Så här är det:
Jag är känd för många saker, bl a att vara en "kvalitetsnörd"! Jag brukar säga att "jag har väldigt enkel smak - det bästa är helt enkelt nog"!! Jag fullständigt AVSKYR att behöva tumma på kvalité bara för att jag kanske inte har råd med vad-det-nu-är som jag vill/tänker skaffa mig!

En tid nu så har vi behövt köpa en ny skrivare, för den vi har driver oss till vansinne!! Aldrig mer en bläckstråleskrivare säger jag bara!! Både Janne och jag är så sjuuukt trötta på att bläckpatronerna torkar så fort att man i stort sätt alltid måste byta patroner långt innan bläcket egentligen är slut!
Så vi har sett oss om efter en bra färglaserskrivare istället.

Till saken hör också att Det Sociala Företaget som jag är med och startar också kommer att behöva en bra skrivare så att vi kan göra foldrar och reklam och sånt - fast det hade jag ingen tanke på när jag gick in på Kontor och Miljö här i Avesta för att kolla vad de hade för skrivare.

För ungefär 2 år sen var jag på ovan nämnda ställe i samma ärende och med en affärsidé som aldrig blev av, och den gången tittade jag på en så där jättestor kopiator/scanner/skrivare som brukar finnas på större kontor, och har sen dess velat ha en sån!
Nya kostar de bortåt 100 000 kronor, vilket är liiite över min budget...!! :P Men de har även begagnade men servade såna till betydligt bättre pris! Fast fortfarande över min budgetgräns, så idag vågade jag inte ens tänka tanken på att jag skulle skaffa mig en sån när jag gick in i affären!! Men det gjorde jag...!!!

När man får "an offer you can't refuse" så kan det gå på det viset!! :D
Sanningen är att vi fick en så superbra deal så varken min ekonomiske man eller jag kunde säga nej!!
*Jag är så glad att jag nästan steppar* :D

Så i början på nästa vecka kommer de och installerar den och förhoppningsvis lär mig hur man använder den!! :P
:D Tjohoo!! :D

Det blir bra det här!! Både för vårt Sociala företag och för oss!! :D
Men lite galen känner jag mig...!! ;-) :P :D

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Oj! Grattis! (Du var där och kollade på den när jag var hos er:)

Anneli Sjögren sa...

Jaaa!!! Så var det!! Kommer ihåg att det tog längre tid än vad jag trodde och att du fick vänta en bra stund innan jag kom ut ur affären...!! Sorry...!! :P

tantista sa...

Jag strövade väl fritt på gallerian och hittade den där goda kryddan, Bombay Butter eller vad den hette. Kommer inte ihåg att det var nåt förfärligt lidande förknippat med mitt väntande:)

Anneli Sjögren sa...

Vilken tur!! :D