Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 27 december 2011

Abstinens...

Om en stund ska jag iväg till lokalen.
Vanligtvis är det Andlig utvecklingscirkel på tisdagarna, men förra tisdagen hade vi julavslutning! Tanken var att vi ska sätta igång igen nån gång efter nyår, men "vissa" av deltagarna (Katta och Nettan) bad så vackert att vi skulle träffas redan nu, och den snälla cirkelledaren (jag) kunde inte annat än att säga Ja...!! :P Jag behöver ändå dit för att kolla till lite och vattna blommorna...!! :D
Jag har ingen aning om hur många vi blir, men det spelar ingen roll! Huvudsaken att vi får träffas, meditera, fika och leka lite med Tarotkorten! :D

Innan jag publicerade mitt blogginlägg igår så kändes det som att det var nåt jag hade glömt, men jag kunde inte sätta fingret på det...!
Idag kom jag på vad det var!! Det var ju måndag, och jag hade kommit ihåg att väga mig på morgonen - men alltså inte att skriva om resultatet!!
Men då tar jag och gör det nu då:
Vågen visade på plus-minus-noll!! Ingen förändring alltså!! För 3:dje veckan i rad!!
Det tycker jag tyder på att mina mungbönsgroddar inte påverkar vikten i fel riktning vilket känns riktigt bra!! Jag äter typ en näve groddar varje dag.
De ogroddade mungbönorna innehåller 45 g kolhydrater per 100 g, så då räknar jag med att de färdiga groddarna kanske innehåller ca 15 g per 100 g vilket fortfarande är väldigt mycket sett från LCHF-perspektiv!
Men det känns som att jag tryggt kan fortsätta med mina groddar! Det är ju faktiskt ett rätt bra resultat att inte ha gått upp i vikt över jul - trots att jag ätit en hel del ischoklad och valnötter med jordnötssmör doppade i ischokladsmet...!! :D (Som jag bloggade om HÄR)

Nä, nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan!!
Ha dä!!

Anneli.

2 kommentarer:

Monika S sa...

Åh det missade jag...:( varit i Hedemora hela dagen på hockey med Liam. Kram kram

Anneli Sjögren sa...

Hej Monika!! Ja, vi sa inget till nån...! Det tänkte jag inte ens på eftersom det inte var planerat!!
Men det blir fler gånger!! :D
KRAM!!