Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 22 december 2011

:´( & :-)

Idag har jag varit så trött så jag har suttit och grinat!! Jag är så slutkörd på alla plan och jag bara önskar att jag fick sova hela julen!!
VÄCK MIG TILL VÅREN säger jag bara!!!

Ja, det kostar på att gå över sina gränser så som jag har gjort nu till och från en längre tid!
Jag tänker då närmare bestämt på allt som hänt sen vi började dra igång vårt Sociala företag i somras...!
Det är banne mig inte lätt att jobba i motvind hela tiden!! Och det är ett mindre mirakel att vi fyra fortfarande kämpar på!!
Varje gång vi har fått hopp om att nu... NU kommer det att lösa sig, så har mattan dragits undan!! Det är lagar hit och regler dit, och de som man tycker borde vara dem som verkligen skulle hjälpa till att få igång oss är de som sätter flest krokben...!! Jag tänker då närmast på Arbetsförmedlingen...!
Självklart måste de hålla sig till lagar och förordningar, MEN: Sociala företag är så pass nytt att de inte passar in i några sedan länge bestämda regler!! Vi bryter ny mark!! Och regelverket hänger inte med...!! SUCK säger jag bara...!!
Jag hoppas verkligen att vi som går i bräschen gör det lättare för de som kommer efter, för så här jobbigt ska det inte behöva vara!!

Mötet igår kändes positivt. "Kommungubbarna" verkar verkligen vilja hjälpa oss, men jag vet inte om jag vågar hoppas längre...! Jag orkar inte bli besviken en gång till...!
OM de köper tjänster av oss så som vi pratat om så är det en bonus...! Och om de inte gör det.... Ja, då vet jag inte vad jag gör!! Förmodligen sjukskriver mig... Den berömda väggen är precis framför näsan på mig!

Men just nu orkar jag inte tänka på det!!

Något roligt som har hänt idag är i alla fall att två av mina utflugna ungar - Rickard och Ylvali -kommit hem för att fira jul! Den tredje; Linnéa ringde idag och sa att hon hellre stannar i Stockholm. Hon är inte så mycket för att fira jul...! Synd tycker jag, men är trots allt glad att hon gör som HON vill!

Nu ska jag försöka se till att ladda mina batterier så jag orkar fira jul med min underbara familj!!
Ha det så bra allihopa!!

Anneli.

3 kommentarer:

Maria sa...

Sänder dig kärlek och styrka och önskar dig en underbar jul!!! Njut av att ha barnen hemma. Puss o kram

tantista sa...

Ja det har verkligen varit alldeles för tufft alldeles för länge. Släpp alla tankar nu i jul och lita på det som du tror innerst inne - att allting blir till det bästa till sist ♥ ♥ ♥

Anneli Sjögren sa...

Tack till er båda!! ♥ ♥

Ja, det har varit en riktigt tuff höst - på många plan!! Jag skriver ju inte om allt här på bloggen...!

Men det var värst va ni var morgonpigga förresten!!! Jag har precis fått i mig lite frukost.....!! :P

KRAM på er båda två!! ♥