Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 14 december 2011

Jippi och hurra!!

Nu är det bestämt: Avestas kommunalråd och näringslivssekreteraren kommer till vårat möte nästa onsdag! :D Med "vårat" menar jag alltså Södra Dalarnas Serviceteam, Socialt företag! :D
Vi tog nämligen saken i egna händer och bjöd in dem på ett "fika-möte", istället för att bara sitta och vänta på att nån av dem skulle hitta en lucka i sin planeringskalender - och det funkade!! :D

Så på mötet idag skrev vi färdigt ett informationsblad om oss och föreningen/företaget som de ska få tillsammans med våra stadgar och lite annan info!!
Så nu är det bara att hålla tummarna!!

Idag fyller min älskling år och som jag nämnt några gånger tidigare här på bloggen så är han inte nåt mycket för att fira min man...! Men när jag ändå var inne i stan så köpte jag i alla fall några trisslotter till honom.
Trisslotter kostar ju som ni säkert vet 25 kr styck och jag köpte två stycken. På den ena vann han ingenting och på den andra vann han 25 kr X 2, alltså 50 spänn!! Precis som lotterna hade kostat!! Status quo alltså...! :P
Men det ÄR lite spännande att skrapa lotter och man HAR ju faktiskt chansen att vinna!! Och det är ju trots allt så att hoppet är det sista som lämnar en!!
Huruvida han tänker köpa nya lotter för pengarna eller inte vet jag faktiskt inte - men det får han göra som han vill!! :D Det är ju hans födelsedag!!

♥ Grattis Janne! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: