Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!!!

Så har det sista dygnet på det här året börjat, och när jag skriver detta så är det ca 23 timmar och 55 minuter kvar av 2011!

Jag har sen länge slutat ge Nyårslöften, och Maria skrev på sin blogg så fint om att istället för löften ha intentioner! Jag håller helt med henne! Läs hennes blogginlägg om det HÄR!

Så nu säger jag Tack och Farväl till 2011 och välkomnar det nya fantastiska året 2012!

Och till er kära bloggläsare säger jag Tack för att ni tittat in och läst min blogg under 2011, och Välkommen tillbaka 2012!!
Från djupet av mitt hjärta önskar jag er alla ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Gott Nytt År till dig och hela din familj Anneli, tack för i år och ja vi ses nästa år - you betcha...!

Anneli Sjögren sa...

Ja, det gör vi!! Längtar efter att träffa sig!! ♥
Gott Nytt År till dig också!!!

3pa2 sa...

God fortsättning min kära bloggläsare. Känns lite udda att vi aldrig träffats men läst så mycket av varandra

Anneli Sjögren sa...

3pa2: Tack!! God fortsättning till dig också!
Ja visst är det lite underligt nuför tiden att man kan tycka att man känner nån rätt bra fast man aldrig har träffats eller ens pratat i telefonen!! Teknikens under...!! :P
Men det är det som är en av tjusningarna med bloggandet: att man kommer i kontakt med så många människor som man aldrig skulle annars!