Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 4 december 2011

2:a Advent

Hoppas ni alla har haft en härlig 2:a Advent!
Här i det Sjögrenska huset har det bakats ännu mera pepparkakor - både LCHF och vanliga - och nu är jag helt slut!! Men tyvärr blev det inte några lussebullar som jag hade hoppats, det räckte inte orken till trots all hjälp jag fick med pepparkakorna! (Det finns en anledning till att jag har halvtids förtidspension...!)
Igår skrev jag ju att jag skulle lägga ut recept och bild på LCHF-pepparkakorna på min Matblogg, vilket jag också har gjort idag, men det receptet finns redan på denna blogg - det lade jag ju ut förra söndagen men hade glömt bort att jag gjort det...! Minnet.....!!! -_- SUCK!
Ni kan klicka HÄR för att komma till LCHF-receptet på denna blogg och HÄR om ni vill se receptet på matbloggen!

Nu mina vänner ska jag bara softa och ta det lugnt!! Because I'm worth it!! Fötter och nacke värker efter allt bakande och 1/3 av pepparkaksdegen är kvar...! Men idag är det definitivt slutbakat!!

Anneli.

4 kommentarer:

Haze design sa...

Ett litet hej från mig. :-) Ha det gott!

Anneli Sjögren sa...

Heeeej!!! :D Kul att du tittar in!!
Ha det gott du med!! :D

Malin I Form sa...

Ooh spännande.. man kan verkligen göra allt LCHF-vänligt nu, härligt :D

Anneli Sjögren sa...

Hej Malin!! Tack för kommentaren!! :D
Ja, det är kul att det finns "det lilla extra" när suget ibland sätter in!! :D