Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 7 december 2011

Juligt i lokalen.

Jag är inte nåt mycket för att pynta och dekorera - egentligen, men i lokalen är det trots allt lite roligt! (Inga katter som hoppar runt och förstör..!! He he!!)
Igår innan den Andliga utvecklingscirkeln startade så hann jag tota ihop ovanstående! Riktigt nöjd blev jag inte - jag behöver mer mossa och gärna några stenar under mossan så hela kreationen kommer upp lite mer...! Men det ordnar sig, nu får det vara som det är så länge!! :D

I måndags så glömde jag att skriva om hur det gått med vikten... jag får väl skylla på att jag faktiskt var upprörd och i chock efter det som hände (jag är verkligen ledsen att jag inte kan berätta vad det är.... Tycker inte om att bara "släppa en bomb" på det här sättet, men detta är ändå bortom mig och min kontroll - jag är bara en bricka i ett spel...).
Viktuppdateringen kommer här i stället - inte för att det är roligt att berätta utan för att jag har sagt att jag varje vecka ska göra det!
Förra veckans vikt gick åt fel håll (igen...) och stannade på 6 hg upp! Det är av nån underlig anledning mycket roligare att skriva viktuppdatering när jag gått ner i vikt...!! :P

Ja, ja. Nu mår jag i alla fall mycket bättre än vad jag gjorde i måndags, och snart ska vi ha möte med vårt Sociala företag!!
Och vi har fått en väääldigt god nyhet!! Ja, jag berättar det för ER först, de andra får inte veta förrän på mötet: Vi har fått de 25 000 kr som vi ansökte om från Södra Dalarnas Samordningsförbund!!! TJOHOOOOO!!! :D
Hur vi ska använda dessa pengar kommer vi att prata om på mötet idag, men 25 000 är inte så mycket pengar i sammanhanget, så det gäller att använda dem klokt!!

OK! Nu ska jag sätta lite fart här!!
Ha det så bra allihopa!!

Anneli.

4 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Åh vad roligt att ni fick pengarna. Jätteskönt. Planera noggrant så att inget går till spillo. Och fin bild. riktig julstämning :)

Anneli Sjögren sa...

Ja, det känns riktigt hoppfullt att vi fick de pengarna!! Nu väntar vi på att annat besked på en ansökan om ännu mera pengar!! I mitten på december ska vi få det beskedet!! :D
Pengarna kommer att användas så smart det bara går!! Vi vill ju att de ska generera fler jobb så företaget kan växa och ta emot folk på praktik och arbetsträning, och också kunna anställa fler och fler!
Det känns väldigt positivt just nu!!

Tack för berömmet om min lilla Juldekoration!! Min kompis Nettan hade plockat lite mer mossa åt mig, så imorgon ska jag bättra på den lite!! :D

Lesly Valencia sa...

Jaha ännu mer. Då är det bara att hålla tummarna. All lycka till dig/er.

Ja det är lite synd med Blossom men som sagt konkurrensen är stor. Får hitta en ny drömtidning :)

Anneli Sjögren sa...

Ja, det kostar hur mycket som helst att dra igång ett företag - vi skulle behöva ett par hundra tusen till uppstarten!! Men det ordnar sig nog!!

Ja, fler tidningar än Blossom är ju läsvärda som tur är!!
Annars så tror jag det skulle bli en riktigt spännande tidning om du, Jenny och Maria startade en tillsammans!! :D