Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 20 december 2011

Klokord och lite till...

"Ingen har någonsin legat på sin dödsbädd och tänkt:
-Jag skulle ha gjort mer hushållsarbete medan barnen var små"!
Okänd. (Av mig i alla fall...)

Ja ta det lugnt!! Det må vara Jul snart, och visst vill man ha det fint hemma - med god mat och uppskattade julklappar - men till vilket pris??
Ingen kommer att tacka dig för att du bonade köksgolvet kl 1 på natten, eller putsade fönstren tills händerna blev så torra så de fick självsprickor!!
Handlar inte julen om gemenskap och glädje?? Det trodde jag i alla fall!! :D

Jag vill ge er 2 ord som kommer att förenkla julen: PRIORITERA och DELEGERA!!
Prioritera människorna, mötena och gemenskapen och be om hjälp med det du anser måste göras!! Tänk så lätt det kan vara!! :P

Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg och alert imorgon då vi har möten hela eftermiddagen! Det känns på nåt sätt lite ödesdigert, speciellt med det sista mötet vi har imorgon - det med kommunalrådet och näringslivssekreteraren...!!
Det känns som att vår framtid hänger på det mötet....! Eller så är det bara jag som är en drama queen...!! :P

I nästa blogginlägg får ni höra hur det gått!!

Anneli.

Inga kommentarer: