Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 29 december 2011

Minecraft, Tarot och Bygdemedel

Idag har jag haft en välgörande och välbehövligt lugn dag! Tog en rejäl sovmorgon och har sen mest suttit och spelat Minecraft (dataspel) med Adrian, och per telefon lagt Tarot för en bekant som behövde lite vägledning!

Igår skrev jag ju och berättade att jag hade skrivit och skickat iväg en ansökan för vårt Sociala företag.
Det var en ansökan om fonderade bygdemedel från Länsstyrelsen. Där kan man en gång om året söka pengar till citat: till investeringar för ändamål som främjar näringsliv eller service i bygden eller annars är till nytta för denna”.

Vi sökte pengar till mindre investeringar i arbetsredskap och arbetskläder. Pengarna (om vi får några) kommer först i april, men jag hoppas verkligen att vi kan komma igång att jobba före dess!! Men det tror jag nog vi kan!

Det känns otroligt skönt att ha detta bakom sig, för det hängde liksom över mig hela julen efter som jag visste att det var jag som skulle göra det...!!

Nu ska jag bara ta det lugn resten av året och lite till, för vem vet - jag kanske snart har ett jobb!!

Anneli.

4 kommentarer:

Tess sa...

Håller tummarna! :)
Gott nytt år på dig! Kraaam

Anneli Sjögren sa...

Tack Tess!!
Gott Nytt År till dig med!!! :D

Lesly Valencia sa...

Oj vad tråkigt att höra att hjärtat inte har blivit bättre. Du får vila ordentligt och ha ett gott nytt år! KRAM

p.s lycka till med pengasökningen :)

Anneli Sjögren sa...

Hej Lesly, och Tack!!
Jo, hjärtat HAR blivit bättre, men inte så bra som läkaren (och jag) hoppats...! Får se om den nya medicinen och doshöjningen av den "gamla nya" medicinen hjälper bättre!!
Och vila... det är typ det enda jag orkar...!! :P
Kram!!