Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 1 november 2010

Att sova i ett badkar...

Nu har jag gjort det igen...!! Somnat i badkaret, alltså!! Ahhhh!! Det är så skönt!! Kombinationen stort hörnbadkar, vamt vatten och mitt hemmagjorda badsalt med Aromaoljor i är oslagbart!! Det luktar gott och är varmt, skönt och väldigt, väldigt avslappnande!! För att inte tala om hur ren och fin man blir!! Nu är jag fräsch som en nyponros!! :D
Och oroa er inte! Risken för drunkning är obefintlig: jag flyter som en kork!! :D
Ja, jag vet - det är ingen nyponros på fotot!! Det är en Jasminblomma! Jag hade inget foto på en nyponros...!

Idag var det dags för mätning och vägning igen, men det har inte hänt just nånting sen förra måndagen; 2 hg ner räknas ju knappt...!! Så det är väl på sin plats att säga som Dr Alban: Det är stabilt!! ;-)

Nu är det middagsdags!! Vi ses! :D

Anneli.

4 kommentarer:

hallonmuffin sa...

Haha, du är ju rolig som somnar i badkaret. Jag brukade göra det förr, och boken hamnade i vattnet...

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!!! Det är därför jag aldrig läser i badkaret!! :D

kanjagblifrisk sa...

Hur gör man hemmagjort badsalt?

Anneli Sjögren sa...

Artemis: Det är busenkelt!!
Jag skriver det i ett blogginlägg!!