Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 22 juni 2011

12 år...

För ungefär 13 år sen trodde jag att jag hade bestämt mig för att inte skaffa fler barn. Jag hade ju redan 4 stycken - 2 av varje sort! Kan det bli så mycket bättre??

Jag hade beställt tid för att sterilisera mig, och när man gör det så får man alltid gå till en kurator och diskutera så att man verkligen, verkligen förstår vad det innebär så att man inte ångrar sig efteråt.
När kallelsen till den där kuratorn damp ner i brevlådan så var det som att nåt hände inom mig...! Janne och jag började prata om vi inte skulle ha ett barn till i alla fall... Janne var ju bara biologisk pappa till den sista av telningarna, var han säker på att han inte ville ha ett barn till...?

Jag träffade aldrig den där kuratorn...! Istället bestämde vi oss för att vi ville ha ett barn till och tack gode Gud för det!! Vi har inte ångrat oss en sekund! :D ♥ :D
Idag fyller Adrian 12 år!! Hurra, hurra, hurra, hurraaaaa!!!

Nu ska jag straxt göra en jordgubbstårta!
GRATTIS ADRIAN!! ♥♥♥

Anneli.

6 kommentarer:

tantista sa...

Stort grattis till dig Adrian! Tolv år är en bra ålder, man kan välja från den ena da'n till den andra om man tycker att man är ett barn eller om man tycker att man är på väg att bli "stor":) Fin macka fick du också - vad är det där vackra gula på osten?

Maria sa...

Grattis Adrian! :)

Maria sa...

By the way... tänkte skriva det så du inte går och köper det till mig - jag är allergisk mot jordgubbar. Ses imörn kram

Anneli Sjögren sa...

tantista: Adrian hälsar Tack för Grattishälsningen!! Det som ligger på mackan är gurka som jag skivat och tryckt ut blommor med ett pepparkaksmått! :D Här äter vi inte Blommig falukorv, men väl blommiga mackor!! :D

Maria: Adrian hälsar Tack för Grattishälsningen!!
Allergisk mot jordgubbar - antecknat!!

tantista sa...

Aha! Rolig idé!

Anneli Sjögren sa...

Eller hur!?! Ibland gör jag så med själva mackan också!! Då blir det verkligen blommiga mackor!! :D Som små blommiga snittar!! Självklart kan man ta andra former också...!! :P