Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 25 juni 2011

Dagen efter kvällen före

Hej alla!
Idag hade jag tänkt att lägga ut bilder på de nya kattungarna, men jag sitter i lokalen och fick inte med mig sladden så jag kan föra över bilderna...! Det kommer förhoppningsvis imorgon istället!

Det blev 6 kattungar tillslut! :D Så här ett drygt dygn senare verkar alla må bra och Teyla börjar ju bli en rutinerad mamma då detta är hennes 3:dje kull.

Midsommaraftonen igår blev för mig en lite annorlunda tillställning. Det var första Midsommaren på 29 år som jag inte hade nåt av mina barn hemma, och jag såg inte ens skymten av en Midsommarstång på hela dagen!!
Men festen var mycket trevlig med god mat och jättetrevliga människor!! Det blev lite sent innan vi kom hem, så Maria som är kvällstrött sov nästan i bilen på väg hem och idag är hon jättetrött stackarn!
Men vi har ingenting speciellt inplanerat idag utan vi tar det nog bara lugnt!

Ha det så bra allihop!!

Anneli.

2 kommentarer:

Mats Nyström sa...

Ååååh! Ser fram mot att få se bilderna på kattungarna. Lägg upp den SNART! :D

Ja, det måste ha varit en annorlunda midsommarafton för dig utan både barn och stång. Patrik och jag firade hos grannen och barn hade vi omkring oss, men ingen stång. Men det gick bra i alla fall. :D

Kram
Mats

Anneli Sjögren sa...

Jag lägger upp bilder imorgon kväll med största sannolikhet!! Jag ska sova i lokalen så Maria (min bloggkompis som är här och hälsar på) får lite sällskap!

"...och barn hade vi omkring oss, men ingen stång". Ett av två är inte så illa!! :P