Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 7 juni 2011

Vikt, stress och lite till

Nu är det ganska exakt 3 dygn sen jag skrev ett blogginlägg.
Jag har varit ganska stressad, haft mycket att göra och faktiskt också varit riktigt arg, frustrerad och ledsen...! Mest av allt ledsen...! Och med det har inspirationen att skriva näst intill försvunnit.

Tack och lov börjar det kännas bättre nu, men en "vän" som sviker, inte vill förstå och absolut inte vill ändra på sig och sitt beteende trots att den VET att det negativt påverkar mig och min familj, tar enorma mängder energi!

Having said that, så tror jag ju ändå på att allting som händer på nåt sätt har en mening och att det finns saker att lära ur varje situation - för alla inblandade parter. Både hur man vill vara och inte vill vara...! Varje händelse ger oss en chans att definiera vilka vi är och vill vara - den högsta tanken/visionen om oss själva.

Min högsta tanke/vision om mig själv inbegriper INTE att sitta och sura över vad någon annan väljer att göra eller inte göra, men inte heller att tillåtas att bli neddragen i negativa tankar och känslor.
Därför väljer jag att göra det bästa av den här situationen och gå vidare! Med eller utan min "vän" - det har jag inte bestämt än....

Men ANNARS är det bra!!
Hjärtat har varit lugnt i en vecka nu och i eftermiddags hade jag kärt besök av Nettan och hennes familj! :D

Igår vägde jag mig och hade gått upp 4 hg, och när jag såg över de senaste 6 veckornas viktuppdateringar så har jag gått upp varannan vecka och ner varannan...!! Men jag vägde i alla fall 6 hg mindre än för 6 veckor sen! :P Man får vara glad för det lilla!!

Ringde förresten "kloka gubben" igår igen! Han tyckte att jag skulle ta en kur till med Homeopatmedlen han rekommenderade mig första gången jag ringde, och ang den där hjärtundersökningen så tyckte han nu att jag gott kunde göra den - det var ingenting som skulle påverka mig negativt. Dessutom kan det vara bra att få reda på vad det är för "fel som är trasigt" sa han, och där har han ju en poäng!
Den undersökningen är nån gång nästa vecka - 13:onde eller 14:onde, minns inte riktigt i skrivandes stund. Men ni kommer att få "hänga med" - var så säkra!!

Nu har vi åska på gång här i Avesta så det är bäst jag avslutar här!

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Det är aldrig kul när vänner sviker. Det är skönt att du kan se det på det sätt du gör i alla fall. Visst finns det väl alltid något att lära, så är det ju. Så det blir hjärtundersökning trots allt, hoppas det går bra!! Och hoppas verkligen du får ut något av det sen också. Hoppas du får en fin dag. Kram

Anneli Sjögren sa...

Hej Maria!!
Det är bara att leva med livet och göra sitt bästa!! :D Det ordnar sig nog så småning om..! :D
Ja, det blir visst hjärtundersökning i alla fall...! Av nån anledning har jag förlikat mig med tanken och det kan vara bra att ha dokumenterat vad det är för fel på hjärtat! Speciellt när jag blir frisk med hjälp av naturmedel!! :P Då kan ju läkarna stå där och klia sig i huvudet!! ;-)
Hoppas din dag har varit fin! Här är det soligt och svettigt varmt! Hörde att det regnar i Stockholm..! Vi skulle behöva lite regn här! Skicka hit det om du kan!! :P
KRAAAM!!! :D