Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 9 juni 2011

Skolavslutning

Så har vi då äntligen fått sommarlov i det Sjögrenska huset! Martin har gått ut första ring (heter det fortfarande så??) och Adrian har gått ut femman.
I den här familjen har vi ingen tradition av att åka bort på semestern - och varför skulle vi?? Vi bor ju i ett semesterparadis redan!! Men Martin och Adrian ska åka på ungdomsläger några dagar 18 - 21 juni. Martin som ledare och Adrian som deltagare. Janne och jag är inte bortskämda med att vara själva utan barn, men jag vet att det kommer att bli så allt oftare ju äldre de blir, så det är bara att vänja sig!
Och den här sommaren får vi verkligen öva på det, för dagen efter de kommer hem är det Adrians 12-årsdag och dagen efter det åker ungarna till Stockholm för att hälsa på sina syskon! Denna gång blir de nog borta minst en vecka, och kanske blir det t o m så att jag åker ner till Stockholm innan de vill åka hem!
Jag ska nämligen leka Stockholmare i 1½ - 2 veckor jag med!! Äldsta dottern Linnéa ska nämligen på semester och jag ska passa hennes dammråttor!! ;-) :P
Det ska bli riktigt kul att träffa mina gamla kompisar igen och få leva lite "singelliv"! :D
Jag tror det är 3:dje året (eller 4:de???) som jag övertar Linnéas lägenhet när hon är på semester - ett arrangemang som jag är väldigt glad för. Ibland - men bara ibland - saknar jag den stora staden! Då är det ju perfekt att kunna slå två flugor i en smäll på detta vis! :D
Stockholm kommer alltid vara min stad i mitt hjärta, men jag trivs alldeles för bra på landet för att vilja flytta tillbaka (till vissa kompisars stora sorg...)!

Nä, nu ska jag börja tänka på refrängen för imorgon bär det av till Ludvika där min tvillingsyrras yngsta barn tar studenten! :D

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Ja ja ja - vi får väl se hur det blir när alla dina fem barn snart har flyttat hit :-D Skall du sitta där och trycka i Dalarna ändå, då? Skulle inte tro det! ;)

Anneli Sjögren sa...

Men.... men.... men.... Adrian säger att han inte vill flytta till Stockholm....! Men det hinner ju ändra sig på till det ev blir dags...!
Du skulle må då va!?! ;-)
Ja, man ska ju aldrig säga aldrig... Men i nuläget nöjer jag mig med att turista några veckor då och då!! :P

Anonym sa...

Varför ska bara du ha stockholmssemester? Resten av familjen då?

Gunnar

Anneli Sjögren sa...

Hej Gunnar!!
Janne kan inte åka ifrån katterna och Martin och Adrian kommer redan att vara där när jag kommer!! :D
De åker till Stockholm redan den 23/6 och frotterar sig med syskon och kusiner!! :D
Sen kommer Janne ner en dag bara - förmodligen 4 eller 5/7 och då åker grabbarna med honom hem!
Sen har vi ju resten av sommaren på oss att vara tillsammans hela familjen! :D