Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 12 juni 2011

Kolla!!! :D

Det har börjat komma små, små knoppar på 5-öringsblommorna!! :D Tjohoo!!
Och så här stora har de blivit nu!! Inte så mycket större än sist - men lite!! :D
Minns ni basilikan som jag planterat 3 såna man köper i mataffärer i en stor kruka? Den har växt så det knakar trots att vi är där och nyper av blad lite då och då!

Idag lagade Ylvali pastasallad till sig och brorsorna och då gick det åt en hel del av de smaskiga bladen! När jag ändå var där och plockade av blad till salladen så passade jag på att klippa ner den lite och lägga blad på torkning! Så här såg den ut efter att jag "gått lös" på den...
och här är bladen som ligger på tork! :D
Har ni haft åska idag?? Det har vi!! Jag vaknade av några rejäla smällar i morse - som tur var inte såå nära oss! Jag gillar åska, men när det är precis ovanför huset kan det vara lite otäckt..! På de 17 år som jag har bott här så har blixten slagit ner i vår trädgård - precis utanför huset - 3 gånger!! Då känner man sig inte så kaxig kan jag säga..!!! Men idag kom den inte närmare än ca 7 km.

I eftermiddags skjutsade jag mina älskade stora barn Rickard och Ylvali till tåget så nu är allt som vanligt igen!

Förresten så kollade jag i almanackan vilken dag jag ska till Falu lasarett för den där hjärtundersökningen och jag kan meddela att den blir på tisdag förmiddag. Jag både längtar och bävar...! Jag längtar att få veta resultatet och att det ska vara över, men själva undersökningen ser jag verkligen inte fram emot!!! Men det är bara att bita ihop och få det överstökat!
Hjärtat har i alla fall fortsatt att vara ganska lugnt!! Det är såå himla skönt! :D
Och med det avslutar jag dagens blogginlägg!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Vilka fina bilder, bra mobilkamera du har. Ingen åska här i Fjollträsk, what I wouldn't give for some thunder and lightning, det är så "tryckt stämning";) Får gärna slå ner på fönsterblecket bara det händer nåt...! (Eller nja...) Hur är det förresten med att tala i mobil när det åskar, nån som vet?

Nuuu på tisdag...? Ja då finns jag med dig i tankarna hela dagen då. Om du vaknar av att det känns som att någon stirrar på dig ʘ‿ʘ ...ja då är det jag som tänker på dig redan:)


Vet du om du får tala med en läkare samma dag, efteråt? Usch jag fattar att detta är läskigt... men i slutänden tror jag det kommer nåt gott ur det här!

♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥

Anneli Sjögren sa...

Hej Arch dude!! :D
Kul att du tittar in!!
Ja, jag är riktigt nöjd med mobilkameran - förutom att det ofta blir röda ögon på folk och fä! Jag skulle vilja lära mig nåt redigeringsprogram - om jag bara orkade och hade tid! :P
Här har det varit otroligt tryckande också - har knappt kunnat ha kläder på mig och sovit utan täcke! PUH! Men det känns MYCKET bättre nu!!
Jag har faktiskt ingen aaaning om det är farligt att prata i mobil om det åskar!! Nån annan som vet??
Ja, det är nuuu på tisdag!! Kl 9.30 tror jag! Sköterskan som gav mig tiden bad om ursäkt för att det var så tidigt, men att de var tvugna p g a rutinerna..!! Hmmm... Jag är visst (ö)känd där borta...!! :P
Vad du är gullig som är med mig i tankarna - det kommer att kännas tryggt!! (Jag menar det!!!)
Jag vet ingenting om när jag får tala med en läkare sen! Jag hoppas verkligen jag får det direkt efteråt!! Jag kommer nämligen bara ha en enda tablett kvar av min hjärtmedicin som jag f ö inte vill fortsätta att äta - dels för att den inte riktigt hjälper och dels för att jag tror det är den som gör att jag har så himla svullna fötter!! Och läkaren uppe i Falun sa ju att de TRODDE att de (äntligen) kommit på vilken medicin de tror att jag ska ha, och då vill jag ju inte behöva ta ut en medicin som jag ändå inte ska fortsätta med!
But rest asure jag kommer att skriva hur det gått här på bloggen! :D
Och jag tror också att det kommer nåt gott ur det här! Jag vill bara ha det överstökat - i förrgår!!!
♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡

tantista sa...

Ja nu får vi verkligen se till att få det här sjukhustramsandet överstökat! ;) Och snart har du lagt det bakom dig xx Pratade med min syster P tidigare idag och berättade för henne att du bestämt dig för att göra undersökningen och att det är imorgon, så hon kommer också att tänka på dig, det ville hon att jag skulle låta dig veta:) Kraaaam! Sov bra!

´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶
´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´¶¶¶¶¶´
´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´´´´´¶¶¶¶

Anneli Sjögren sa...

Åh! Tack!!! Va ni är gulliga!! Hälsa P så mycket!! ♥
Ja, snart har jag det bakom mig, och det ska bli sååå skönt!!
Tack, jag ska sova så bra jag bara kan, men först ett litet blogginlägg!! :D