Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 30 juni 2011

Att vara populär...

Jag trodde att jag skulle vakna med världens träningsvärk idag, men den har uteblivit!! Däremot är jag rätt bränd i ansiktet...!! Som tur är så hade Maria Aloe Vera-gel som jag fick ta av och det har nog räddat mitt stackars röda nylle från att fullständigt krackelera!! :P
Om jag nu bara kunde bli lite brun istället...!!

Vet ni om att jag förmodligen är den mest populära bruden på badstranden?? Jo, det är sant!! ALLA vill ligga och sola bredvid mig - de ser så smala och bruna ut då!! :P
Jag har ju inte alltid varit överviktig, men blek har jag alltid varit!! Jag fick ofta höra frågan om jag gjorde reklam för Albyl/Magnesyl eller hade solat i Vitabergsparken när jag var liten/ung...!
Så populär på stranden har jag alltid varit!! :D

Egentligen har jag inte tid att sitta här - jag borde packa allt jag behöver inför min vistelse i Stockholm. Maria och jag åker efter lunch imorgon.
Kläder har jag redan packat - förutom det som hänger på tork, men jag lär ju behöva lite mer än kläder med mig...! Hmmm...! Bäst jag sätter fart !!

Men VÄNTA LITE!!! Jag vill ju berätta om hur det gick på Mötet i förmiddags med Socialt Företagargruppen!!
Idag hade vi ÄNTLIGEN det konstituerande mötet!! Vi fick göra om lite i stadgarna, för som vi skrivit dem tyckte Skatteverket att det var en Ekonomisk förening och det vill vi inte starta till att börja med!
Sen ska papper skrivas på och skickas in, och eftersom jag kommer vara i Stockholm så blir det lite fördröjning innan vi får klartecken från Skattemyndigheten, och förhoppningsvis ett organisationsnummer, men nu känns det som att vi är på gång!! :D

Ordförande Anneli. :P

4 kommentarer:

Jenny sa...

Haha! "solat i Vitabergsparken"! Äsch, solbränna är så överskattat ändå!

Anneli Sjögren sa...

Mmmm...! Kan så vara, men man behöver D-vitaminerna...!! :P

Anonym sa...

Bra att du börjat fatta det där med D-vitaminer syrran. Fortsätt vänja din kropp med sol nu när du äntligen har börjat:) så kan vi jämföra solbrännan om några veckor när jag kommit hem från semestern vid Medelhavet;P Ha det bra i Stockholm.
Kram
Rosali

Anneli Sjögren sa...

Ja... jo... eller hur....!?! Du blir ju brun bara du hör på väderleksrapporten att det ska bli soligt...!!!
Det här med D-vitaminer har jag vetat lääänge!! Läste du inte mitt blogginlägg om det för ett tag sen??
http://anneli-in-da-house.blogspot.com/2011/05/d-vitamin.html