Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 11 juni 2011

Studentfest

Gårdagens studentfest var mycket lyckad!!
Det var alltså min tvillingsyrras yngsta dotter Lenali som tog studenten!
Hon hade planerat hela festen med mat, fika, lekar och tävlingar! Dessutom hade hon bakat alla godsakerna till fikat - och det var inte lite det!! Sen fick hon ju förstås hjälp med smörgåstårtorna, salladerna och den andra smaskiga maten!

Min vana trogen (nu för tiden) så tittade jag och luktade lite på alla godsakerna, men smakade inte! Jag tog lite sallad och ost som mat och till fikat hade syrran fixat jordgubbar och vispgrädde till mig och det räckte gott och väl!!
Här ovan ses Lenali med sina presenter.

Jag nämnde att vi hade tävlingar också. Lenali hade delat upp hela gänget i 3 lag och sen fick vi poäng i olika tävlingar. Mitt lag - där även min yngsta son Adrian ingick - sög på första tävlingen!! Jag tror vi bara fick ihop ett enda ynkans poäng!! Men det gick bättre på de andra tävlingarna och när poängen hade räknats samman visade det sig att vi hade vunnit!! :D
Vi vann inget annat än äran - men vad gör det?? :P Kul hade vi!!

Med mig hem fick jag 2 av mina 3 utflyttade barn: Rickard ♥ och Ylvali ♥. :D Så nu ska jag inte sitta här och blogga, för de åker tillbaka till Stockholm redan imorgon eftermiddag!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder på "dotera" och kul hade vi.

Kram
Syrran

Anneli Sjögren sa...

Japp till båda påståendena!! :D
Kram tillbaka!! :D