Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 8 oktober 2011

Afrikansk lökväxt

Birgitta Höglund skrev om en Syd-Afrikansk lökväxt som hon odlade på balkongen och sen använde i sallad och jag kommenterade och undrade vart hon fått tag på den. Hon hade köpt den på en handelsträdgård, men hur jag än letade här så kunde jag inte hitta nån. Då lovade Birgitta att skicka en till mig i höst vilket hon också gjorde!! Här ser ni den efter att jag planterat den i en kruka med ekologiskt jord:
Bakom krukan sitter katten Teyla! :D
Birgitta hade paketerat den mycket snillrikt och den var både hel och vid liv när den anlände!! :D
Nu hoppas jag bara att den tar sig och trivs hos mig!!
Bladen både luktar och smakar vitlök, och det ska bli väldigt spännande att använda den i en sallad framöver!! :D

Om ni klickar på Birgittas namn i början av detta blogginlägg så kommer ni till Birgittas blogg och ett blogginlägg som visar hur vackert denna växt kan blomma också!!

Anneli.

2 kommentarer:

Birgitta Höglund's Mat sa...

Roligt att se att löken klarade resan så bra. Den har hamnat i ett kärleksfullt hem, känns fint :)

Anneli Sjögren sa...

Ja, jag ska ta hand om den efter bästa förmåga! :D