Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 22 oktober 2011

Inspiration

Idag har jag ingen inspiration över huvud taget...! Trots att jag sovit som en stock är jag trött, trött, trött...!
Jag sitter här och tänker på vad som skulle kunna ge mig lite energi, för en sak har jag fattat: mina tankar styr hur jag mår!!
Av någon outgrundlig anledning kommer jag att tänka på Astrid Lindgren och hennes underbara sagor. Sagor som jag har läst för mina barn i nära på 30 års tid!! Min dotter Ylvali t ex är döpt efter en av Astrids sagobarn från boken "Allra käraste syster"! :D
Så slår det mig plötsligt att nånstans i den här datorn har jag sparat ett "klokord" jag hittade på facebook. Ett klokord bland många som vår kära Astrid har sagt, och jag hittade det!! Här kommer det:
Visst var hon klok Astrid Lindgren!?!
Och faktiskt; när jag tänker på Astrid och alla hennes fantastiska sagor, så vandrar mina tankar vidare till mina barn, och är det nåt som ger mig energi och glädje så är det mina barn!!
Tjohoo!! Nu fick jag en liten energikick och lite inspiration!! :D Så lätt var det!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Åh Astrid är ju så fin. Jag ska läsa och läsa och läsa hennes böcker för mina barn. Kram på dig och vi ses snart.. tjooohoo!! Jag längtar :D

Anneli Sjögren sa...

Ja, jag älskar Astrid Lindgren och hennes helt fantastiska fantasi!! Tänk att ha kunnat tänka ihop alla fantastiska böckerna!!

Jag ska försöka vakna så tidigt som möjligt på måndag så vi hinner ses en bra stund innan det är dags för dig att åka till skolan!! :D
Jag längtar också!! :D Kraaaam!!