Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 19 oktober 2011

Wicked...

Idag har vi haft ett nytt möte med och för det Sociala företaget. Med på mötet var som vanligt Lena som är chef på Södra Dalarnas Samordningsförbund, men också en ny "stjärna" nämligen en man som jobbar hårt för att hjälpa igång Sociala företag och som heter Conny. Jag vet faktiskt inte riktigt vad han gör och vem som är hans uppdragsgivare (jag har säkert hört det, men mitt minne... :-/ ...) men vad jag VET är att han ska ha en handledarkurs för oss fyra i Södra Dalarnas Serviceteam!
När vi kommer igång med företaget så kommer vi ju att ta emot praktikanter och såna som behöver arbetsträna så den kursen blir riktigt bra att gå!! :D

Nåt annat som jag har gjort idag och som titeln till dagens blogginlägg syftar på är att jag har skickat ett mail till två av de "högsta hönsen" i denna kommun och bett om ett möte!!! Det känns lite kaxigt!! Men nu jäklar måste vi få den här skutan att flyta!!
Ni vet vad man säger: Friskt vågat hälften vunnet!! :D

Men, jag ska också erkänna att utkastet till mailet var skrivet av Lena med tillägg av vår coach/kursledare Bengt, det enda jag gjorde var att tillsammans med kompisen Katta renskriva det och göra några små förändringar som vi tyckte passade bättre! Äras den som äras bör!
Nu ska det bli riktigt spännande att se vad det här kommer att ge!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Tess sa...

Håller alla tummar jag kan!!! Det är helt rätt att dra "rätt in i kaklet" gällande erat projekt... alla vägar skall testas för att ro det i land! Kramis!

Anneli Sjögren sa...

Ha ha...!! "Rätt in i kaklet"...!!! :D
Jo, nu jäklar kör vi så det ryker!!! :D
Tack för pepp!!
KRAM!!!