Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 7 oktober 2011

Bajsa rätt!

Nu ska vi snacka serious shit!! Bajs alltså!! :P

Sean Croxton från Underground Wellness har massor av videor på youtube om hälsa, och jag tycker att han är riktigt vettig och värd att lyssna på!!
På bloggen Marianns LCHF hittade jag en video med Sean som hon postat där, och eftersom detta faktiskt är SKITviktigt så postar jag den + en till här på min blogg också!! Kolla på båda!! De är väl värda att se/lyssna på!!

Länkarna öppnas tyvärr inte i ett nytt fönster, så du får klicka på tillbakapilen högst uppe till vänster för att komma tillbaka hit och klicka på nästa länk! Sen får du väldigt gärna klicka på tillbakapilen igen för att komma tillbaka hit och kommentera!! :DAnneli.

Inga kommentarer: