Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 30 oktober 2011

Vad hände med internet?

Idag har vi inte haft internet av nån underlig anledning...! Jo, på förmiddagen hade vi, men efter att Janne och jag kommit hem från en liten shoppingtur så var det tji att komma ut på nätet!!

För en gångs skull har jag sett på TV ikväll! "Så mycket bättre" tycker jag är lite kul att se, och efteråt var det en film som Janne och jag satt kvar i soffan och tittade på. (Hette nåt med "17 igen" eller nåt sånt...)
När filmen tog slut så tänkte jag att jag skulle kolla om det gick att komma ut på nätet igen - och se det gjorde det!! :P
Men nu är jag för trött för att blogga, så det jag tänkt skriva om idag skriver jag om imorgon istället!! Eller rättare sagt senare idag - det har ju redan hunnit bli "imorgon"...!!
Och inatt får man sova en timme längre också!! HURRA!!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Hej hej! Hur mår du? Ja visst var det skönt med en extra timmes sömn. Så vad shoppade du?

KRAM

Anneli Sjögren sa...

Hej Lesly!! Jo, tack! Jag mår bra!
Ja det var verkligen skönt med en extra timme!! Det kan en nattsuddare som jag behöva!! :P

Hmmm...!! Formuleringen "shoppade" kanske inte var den rätta...! Vi var bara och handlade mat...! :D

Hoppas allt är bra med dig också!!
Kram!!