Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 23 oktober 2011

Stockholm

Jag har "kastat mig" ner till Stockholm till min dotter Linnéa som går igenom en svår tid just nu. Hennes relation sen drygt 6 år tillbaka har tagit slut - inte för att kärleken egentligen tagit slut, utan för att de vill så olika saker.
Självklart är hon jätteledsen och jag försöker ge stöd och trösta så gott jag kan. Det är bland det svåraste som finns att se nåt av sina barn vara så ledsen - man känner sig så maktlös!! :´(

Men nu på kvällen har vi i alla fall pysslat om varandra! Bland annat så har jag färgat Linnéas ögonfransar och hon har masserat in mandelolja och kokosolja i min hårbotten och i mitt slitna hår! "Slurp" sa håret och tog tacksamt emot!! Jag ska sova med oljan i så det verkligen får verka maximalt! Hjälper inte det så vet jag inte vad jag ska göra åt håret - det har blivit så torrt och sprött på sista tiden...!

Men nu ska jag se till och komma i säng för imorgon bitti ska Linnéa väcka mig kl 07.00 när hon går till jobbet, och jag ska göra mig iordning (vilket lär ta ett tag med tanke på all oljan) för att åka och hälsa på Maria och äta lunch hos henne i hennes nya lägenhet! :D
Tjohoo!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Aa ush det är tråkigt att hon är ledsen, gör ditt bästa. Oftast räcker det bara med att mamma finns där :)

Mandeloljan är lite lam om du har jätte torrt hår. Testa sheasmör. Kokos är bra också! Själv är min hårbotten kliande och torr så jag har ricinolja i skrivande stund som får verka ;)

KRAM

Anneli Sjögren sa...

Ja, det är inte roligt när ens barn är ledsna! Men jag tröstar så gott jag kan och finns här för henne!

Jag har inte så där supertorrt hår - det är mest i topparna...! Linnéa hotar med att klippa av nästan 2 dm!!! (Jag ska gömma alla saxarna!!!)
Men håret blev mjukt och fint av all oljan i alla fall! :D

Ja, jag såg ricinoljan och Rosmarinoljan på din blogg!! :D
Hoppas att det hjälper för din kliande, torra hårbotten!

KRAM!!