Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 24 oktober 2011

Jag ska gömma alla saxar!

Jaha ja...! Då är det måndag igen!! Men idag kommer ingen viktuppdatering, för jag är ju hos min dotter Linnéa och hon äger ingen våg! Jag får ta det nästa måndag istället!

Mitt hår blev jättemjukt av oljeinpackningen som jag sov med natten till idag! Trots det så hotar Linnéa med att klippa av nästan 2 decimeter!!! "Det är alldeles risigt i topparna, mamma" säger hon!
Men jag VILL INTE klippa mig!! Jag vill ha lååååångt hår!! Jag tror jag ska snoka reda på var enda sax i hela lägenheten och gömma dem!!! :P

Innan Linnéa eventuellt binder fast mig vid en köksstol och letar reda på saxarna så ska jag berätta att jag var en sväng till fina Maria och hälsade på i förmiddags. Vägbeskrivningen jag fick av henne stämde inte riktigt med verkligheten så jag åkte lite galet innan jag till slut ringde henne och fick rätt beskrivning, svängde runt och åkte tillbaka! Men då hittade jag rätt i alla fall!! :P Så kan det gå!!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena ärkepolarn :-)!!!!

Jag håller med din dotter, det är dax att klippa av riset "det är gammalt" och det vill du inte ;-)..
Ditt hår kommar att växa ut vännen.
Ses vi imorgon??
Krama "the archdude"

Anneli Sjögren sa...

Tja Arch!!
Jo, jag ska gå upp i ottan imorgon så att jag hinner till mötet i tid!! Så vi ses där och då!! Och DÅ ska jag krama min Arch Dude!! :P
Kram!!