Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 16 juli 2013

Arbetet fortskrider...

Det är nog tur att jag ska jobba imorgon... Det lär bli mer gjort i Da House när inte jag är därinne och babblar..!! :P
Alltså... Min målar-vän och jag går ju "way back" som man säger på utrikiska! Vi umgicks i samma gäng i Stockholm från jag var ungefär 14 år och framåt i sisådär dryga 10 år. Efter det sågs vi några få gånger, men inte på ca 25 år eller så - förrän nu! Så vi har mycket att prata om!! Mest blir det om gamla minnen - alla Frisksportarläger vi varit på och massa "tok" vi höll på med...! Ja, tok och tok.. det lät ju värre än vad det var..!! :P Men den Frisksportklubb vi var med i ordnade massa roliga aktiviteter och det jag minns allra mest var just de olika läger vi alltid var med på, och så förstås Friskoteken! Friskotek var samma som diskotek, men helt alkohol- och rökfritt - och jätteroliga!! :D På den tiden var jag ganska vild och galen, och lite av "svarta fåret" i gänget - jag var den enda som rökte!! Fast det smög jag med "i buskarna" för det var inte riktigt rumsrent i det gänget..!! :P (Nu har jag inte tagit ett bloss på 23 år!!)
Men det var ju egentligen inte det jag skulle berätta om, utan om det som är nu! :P

Idag var dag 2 av renoveringen av lägenheten. Men det har som sagt inte varit så där riktigt effektivt arbete... Det är så roligt att prata om alla gamla minnen och hur livet har varit sen sist vi sågs...!
På morgonen blir det i alla fall lite gjort därute i Da House, för jag är ju som ni säkert vet rätt morgontrött...! Men från jag kom in dit vid 11.00-snåret idag så saktade arbetet ner en del...! Dessutom märkte vi att tapetrullarna jag köpt inte skulle räcka så vi åkte in till stan för att köpa några till. Och som tur var - för arbetets fortskridande - så var jag tvungen att åka in till lokalen vid 17.00-snåret för att ha min Mediala Utvecklingscirkel, så förhoppningsvis blev lite mer gjort efter det, men det vet jag inte förrän imorgon eftersom min målar-vän redan sov nu när jag kom hem igen (och han sover därute)!

Till sist tänkte jag att jag skulle visa er ett foto jag tog idag innan jag stack in till stan, så ni kan få se lite av det jag skriver om:
"Work in progress"!

Jag lovar att lägga in lite fler bilder sen på hur arbetet fortskrider! Men detta får bli allt för idag! :D

Anneli.

Inga kommentarer: