Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 31 juli 2013

Cirkeln är sluten

Idag var den sista dagen som kontraktet för lokalen stod på mig. Från och med imorgon är det Södra Dalarnas Serviceteam - det Sociala företaget som jag varit med och startat upp och numera är anställd i - som övertar kontraktet! Det känns otroligt befriande men samtidigt lite sorgligt...!

Den 24 maj 2010 skrev jag första blogginlägget på denna blogg, men sen jag minns inte riktigt när jag började skriva om att jag ville ha en lokal i stan - men det kan inte ha varit alltför långt senare, för redan den 28 oktober samma år skrev jag att det var klart med att jag skulle få lokalen! Jag fick tillgång till den från den 1 december 2010 och från den 1 januari 2011 stod kontraktet på mig! :D Jag minns att jag var näst intill extatiskt glad! :D
Da House, våren 2011.

Nu 2 år och 8 månader senare är jag lika glad för att vara tillbaka i Da House! Vilken resa det har varit! Jag är jätteglad att jag vågade ta steget att skaffa en lokal och det har varit såå roligt att ha den! Men nu avslutar jag en "era" och påbörjar en ny! Cirkeln är sluten!

Anneli.

Inga kommentarer: