Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 24 juli 2013

Mångalen

Igår kväll när jag åkte hem från cirkeln i lokalen så stod månen redan en bra bit upp på himlen och jag kunde inte låta bli att stanna bilen, veva ner sidorutan och ta kort på den - igen...!! :P
Jag har alltid varit fascinerad av månen, och efter att ha varit ute i förrgår natt och tittat på "silvermånen" så kunde jag förstås inte låta bli att jämföra månen då och månen igår kväll.
Kalla mig (mån)galen, men jag tyckte att det var stor skillnad på månen fast det bara var ca 23 timmar emellan! Den var inte alls lika starkt lysande, nära och silvrig längre!
Inbillar jag mig? Nej, jag tror inte det... men jag kan inte svära på det heller...! Åh vad jag ångrar att jag inte hade kameran med mig ut i förrgår natt! Det hade varit roligt att ha nåt att jämföra med, annat än mitt minne!
Nåja... nu har jag inte det, men kanske nån vänlig själ som läser det här har nån förklaring; var månen verkligen större (närmare), ljus-starkare och "silvrigare" i förrgår natt mot nu inatt? Educate me!!

Nu ska jag så sakteliga börja förbereda mig för att åka till jobbet! Det är ganska lugnt där just nu så kanske jag hinner packa ner en del av alla mina grejer...? Det vore ju en välgärning...! *Längtar efter att komma i ordning i Da House*

Anneli - den mångalna! ;-)

Inga kommentarer: