Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 3 juli 2013

Jippiiiii!! Tror jag...

Nu har jag äntligen pratat med Jens - min hjärtläkare! Han i sin tur har pratat med hjärtspecialisterna uppe i Falun för en "second opinion" och de tycker att jag ska prova den (för mig) nya medicinen "Tambocor" (tillsammans med den andra av de två medicinerna jag redan äter: Bisoprolol). Det ska bli så spännande!! Bäst av allt är att slippa Sotalolen - under förutsättning att den nya medicinen funkar alltså..!

Men det är tyvärr inte så enkelt som att bara byta medicin..! Nä, så här ska det gå till:
Först måste jag sluta med Sotalolen, redan idag! Det i sig kan tyvärr innebära att hjärtat börjar slå lite "konstigt", men det är av nöden tvunget: Sotalolen behöver gå ur kroppen innan jag kan börja ta den nya medicinen. Sen ska jag läggas in på lasarettet när jag ska börja ta den nya medicinen, för då måste mitt hjärta övervakas i 2 dygn! Detta kommer troligtvis hända med början på måndag - lite beroende på om det finns en sängplats åt mig då eller inte. Jens skulle ringa på måndag morgon och berätta hur det blir.

Jaha...! Då är det bara att vänta och se vad som händer då! Både med mitt hjärta och med plats på Avesta lasarett på måndag! Men det känns i alla fall positivt att det händer nåt och att det finns en chans att bli av med Sotalolen! Och om det nu går som jag vill så hoppas jag att jag kommer att gå ner i vikt, få lättare att röra mig och på sikt bli så frisk att jag inte behöver äta medicin alls! Det är i alla fall mitt mål! :D

Och apropå mål... Jag har ett mål mat att äta!! På menyn står en ost- och spenatpaj - strax färdig att ta ut ur ugnen! :D Mmmm...!! Det doftar jättegott!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: