Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 18 juli 2013

Det går framåt!

Medan jag är på jobbet jobbas det i Da house också! Sovrummet börjar arta sig riktigt bra! :D
När jag var ut och tog de här korten var det nästan halvfärdigt i sovrummet!
Det är en utmaning att tapetsera i Da House för det finns nästan inga riktigt räta vinklar...! Det är lite på "tjinglaving" kan man säga...! :P Inte så farligt att man direkt ser det, men när man ska tapetsera så märks det alltför väl...!!
Med tanke på att det är lite snett och vint i Da House så är det viktigt att mäta riktigt noga!
Och så är det det där med mönsterpassning också...!
Det är tur att jag har proffshjälp!

Jag tog med mig några flyttkartonger till lokalen idag så att jag kan börja packa ner sånt som jag ändå inte kommer att använda under den korta tid som jag kommer vara kvar där med min verksamhet. Nästa tisdag kommer jag ha den allra sista cirkeln där! Det känns konstigt... en blandning av vemod, tacksamhet över att jag har haft förmånen att kunna ha lokalen de här åren och spänd förväntan att få flytta hem till Da House igen!
Det blir nog bra när det blir färdigt!! :D Nu är det bara "resten" kvar...!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Vad fint det blir! Såna vänner skulle man ha! (Fast jag har en del riktigt fina vänner, jag med :)) ♥

Anneli Sjögren sa...

Ja, det kommer att bli jättefint!! :D
Vänner ska man vara rädd om!! Jag är lyckligtvis begåvad med flera riktigt goda vänner!! ♥