Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 2 juli 2013

Förberedelser

Den här veckan har jag vikt åt att förbereda inför flytten från lokalen i stan och tillbaka till mitt älskade "Da house"! Det går så där...! Det är så himla mycket att göra!! Förutom att Martins grejer måste tillbaka in till hans gamla rum här i vårt boningshus så måste det rummet först tömmas så grejerna får plats igen!
Men det är en sak jag undrar över; hur kan det komma sig att trots att Martins grejer just nu är ute i lägenheten så är hans gamla rum fullt med saker! Det är ju inte som att vi köpt några nya grejer... men ändå så är hans gamla rum fullt!! Det är verkligen ett mysterium det där... Hur går det till?? Ja, vill ni ha svar på det så fråga inte mig, för jag har inte en susning!! :P
Nåja, hur det har gått till spelar just nu ingen större roll! Det som verkligen spelar roll är hur i hela friden vi ska kunna tömma rummet så vi får in Martin grejer! Hela vårat hus är redan fullt...! Hmmm...! Nån av er som kan trolla?? ;-)

Sen är det också så att jag har en hel del prylar kvar i lägenheten. Sånt som jag inte ville ta med mig till lokalen för snart 3 år sen men inte ville göra mig av med eller inte visste vad jag skulle göra med. Min pappas gamla böcker till exempel! Gamla fina böcker - bl a ett komplett lexikon. Men sanningen är att jag kommer aldrig att titta i de där böckerna! Jag har inte gjort det på de här snart 12 åren som gått sen pappa dog, och jag lär inte göra det nu heller!! Nä, de där böckerna skänker jag bort till Röda Korset så kanske de kan komma till användning hos nån annan. Eller inte... men då är de inte mitt bekymmer längre!

När allt är sorterat, flyttat, bortgivet eller slängt så ska lägenheten renoveras. Janne har redan isolerat golvet så att det ska bli varmare därute, men det ska målas och tapetseras, och sen läggas ett nytt innegolv i vardagsrummet innan jag kan flytta tillbaka alla mina grejer som nu finns i lokalen. Och allt måste vara färdigt innan utgången av denna månad! Puh!!

Men jag har faktiskt världens flyt: jag ska få hjälp av en gammal ungdomskompis med målning och tapetsering (han är målare till yrket!) och jag har hittat fina och jättebilliga tapeter till hela lägenheten på rea, och idag hittade jag ett jättefint golv till vardagsrummet för halva priset!! :D
Det ska bli så fantastiskt och underbart att få nytt, fräscht och fint i Da house, och jag längtar redan till invigningsfesten jag planerar att ha!! :D Men först blir det massa jobb...! Men det kommer att vara så värt det!! :D
Här är två gamla bilder som jag tog i augusti 2010 innan jag hade flyttat till lokalen. På det övre kortet står jag i vardagsrummet och fotar mot köket och på den undre bilden står jag på ungefär samma ställe men fotar åt andra hållet.
Visst ser det mysigt ut!?! Det var det också!! Och nu ska det bli minst lika mysigt igen!! *Längtar*
Men för att orka göra allt som måste göras så ska jag nog försöka komma i säng i någotsånär tid! Så go'natt på er alla där ute! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: