Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 13 juli 2013

Puh!

Det är varmt.... och vad gör jag?? Diskar och städar...! :-/
Ja, jag håller alltså fortfarande på ute i lägenheten, och nu börjar det faktiskt arta sig!! :D Köket är klart så när som på spisen och golvet - och så det sista lilla i skafferiet, men det tar jag imorgon.
Idag har jag fått hjälp av Martin och vi har koncentrerat oss på att tömma de skåp och lådor som var kvar ute i köket och tvätta ur dem och det känns otroligt skönt att det är färdigt nu!
Imorgon ska vi fortsätta med förstärkning av Janne. Det måste bli klart så att det går att börja måla och tapetsera på måndag! De möbler som är kvar ska ställas i mitten av det rum de står i så att alla väggarna är fria. Det blir Jannes och Martins jobb, och jag ska städa badrummet! Jippi.... eller nåt...!! Men det blir bra när det blir klart!! :D

Nu känner jag mig helt färdig och längtar bara efter en dusch! Det har varit riktigt svettigt idag!! Men först ska jag titta på TV en stund!
På återseende folkens!!

Anneli.

Inga kommentarer: