Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 19 juli 2013

Det börjar närma sig..

Nu är sovrummet i Da House helt klart och vardagsrummet påbörjat och halvklart! Foto på sovrummet kommer inte förrän jag fått möbler och sånt på plats, men en liten förhandstitt på vardagsrummet tänkte jag bjuda på idag:
Vad tror ni? Blir det bra det här?? Jag tror det! :D Jag är så uppfylld av glädje och spänning inför att "flytta hem" igen att jag nästan har förträngt hur jobbigt det är att packa, flytta och packa upp! Men idag blev jag ändå påmind om det när jag började packa ner böckerna i en av bokhyllorna jag har i lokalen! Det blev 3 "mellan-flyttkartonger" fulla med böcker..!
Imorgon blir det ledigt från tapetseringen för min målar-vän, men på söndag upptas arbetet igen och det sista i vardagsrummet plus hallen ska göras! Så nån gång under söndagen blir det klart att flytta in! :D Dock blir inte flytten förrän nästa helg, mer än lite småsaker som jag tar med mig när jag ändå är på jobbet. Oh! Det är sååå spännande!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: